Egy évet öregedett Rocky – tesztelje tudását Sylvester Stallonéról

GettyImages-1067729512
2022.07.06. 07:28
Kigyúrt macsó vagy galamblelkű apa? Egy színész, aki a vásznon volt vietnámi veterán és bokszoló, hegymászó és zsaru, és aki az Oscar című filmjével szállóigévé tette, hogy „Tudtam, csak nem sejtettem″.

Mindenki kedvenc bokszolója, Rocky Balboa, alias Slyvester Stallone már a 76. életévét tapossa, de még jócskán vannak tervei a jövőre nézve. Ikonikus, karakteréhez igencsak illő szerepeinek köszönheti, hogy mára a legkedveltebb színészek közé tartozik, akinek számít a szava a szakmában. Az akciófilmek királyát több produkcióban is láthatjuk még a közeljövőben, így nem tűnik úgy, hogy nyugdíjba készül vonulni, ezért egészen biztos, hogy okoz majd még felejthetetlen pillanatokat a számunkra. 76 év hosszú idő, ami alatt Stallone a mennyet és a poklot is megjárta. Most életének legjelentősebb eseményeiről kérdezzük olvasóinkat, tesztelje Ön is a tudását!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Sylvester Stallone. Fotó: Daniel Zuchnik / WireImage / Getty Images Hungary)  • Tippek
  • Betét