Megrázó részletek derültek ki Geréd Gyárfás haláláról

2022.07.08. 15:23
Az Argo színésze rendszeresen járt orvosi vizsgálatra, ám szerda reggel minden előzmény nélkül leállt a szíve, amikor épp a kukát vitte ki.

Árpa Attila a napokban osztotta meg közösségi oldalán a hírt, hogy tragikus hirtelenséggel hunyt el jó barátja, Geréd Gyárfás, vagy ahogy sokan ismerték, Gyafi, aki az Argo és a Doktor Balaton című produkcióban is feltűnt. Mint arról a Bors beszámolt, a színész jó egészségnek örvendett, orvosi vizsgálatokra is rendszeresen járt, illetve az edzést sem hanyagolta el, amit a szakemberek jóváhagyásával űzött.

Ugyan 69 éves volt, de még mindig versenyszerűen űzte az erőemelést. Korát meghazudtolva teljesített minden megmérettetésen, így senki nem gondolta, hogy akkor fog megállni a szíve, amikor szerda reggel kiviszi a kukát. A lap közlése szerint a helyszínre kiérkező mentők hosszú időn keresztül küzdöttek az életéért, de végül nem tudták megmenteni. Mint hozzátettek, Geréd fia fiatalon, 27 éves korában vesztette életét még 2007-ben, amit a színész sosem tudott feldolgozni.