Curtis a különválásról: Nem estem vissza!

2022.07.11. 10:23
Közösségi oldalán tisztázta Széki Attila a róla szóló hírek igazságtartalmát.

Majoros Péter és Széki Attila útjai ismét különváltak – erről azt követően tájékoztatta a két rapper a nyilvánosságot, hogy Curtis pénteken nem jelent meg a villányi fellépésükön. 

„Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno… De rendbe rakom magam” – írta Széki Attila a Facebook-oldalán szombaton. Majoros – ugyancsak a közösségi platformján – annyit üzent barátjának: „Szeretlek, testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg! Minden jót kívánunk neked!”

Miután 2018-ban Curtis drogproblémái miatt váltak szét a rapperek útjai, azonnal elindultak a találgatások a mostani szakításra vonatkozóan. Egyes lapok névtelen informátorokra hivatkozva több tudni vélt részletet is megosztottak arról, mi történhetett a villányi fellépés előtt pénteken, kitérve rá, hogy a forrásaik szerint milyen állapotban találták meg a rappert, amit Curtis most a Facebook-oldalán határozottan cáfolt.

„Láttam a mai „híreket”… Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem, felesleges. Úgyis egyoldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább” – kezdte a friss bejegyzésében Curtis, leszögezve:

1. Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal, ami most történt és amiben éppen vagyok.

2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles, mint anno, mikor azt írták, engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden!

Utoljára megkérem a sajtóképviselőit, NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!

A rapper posztja alatt özönlenek a támogató üzenetek. Majka nem kommentálta a reggeli híreket, ő a hétvégi bejelentésük óta Veres Mónika Nikával folytatja a már korábban meghirdetett koncertsorozatot – Villány után Siófokon és Egerben már Curtis nélkül léptek fel.