18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Emberölési kísérlet gyanúja is felmerülhetett a súlyos sérülésekkel megtalált VV-szereplő ügyében

2022.07.12. 18:09
Nyomozást indított a rendőrség a siklósi erdőben egy szeánszról eltűnt, majd meztelenül, súlyos sérülésekkel megtalált egykori Való Világ-szereplő ügyében. A Velvet információja szerint a nőnek hétfő reggelre veszett nyoma, a tudatmódosító teát fogyasztó társaságtól azonban meglehetősen messze bukkantak rá, ahová magától aligha tudott volna eljutni.

Ahogyan arról elsőként a Velvet beszámolt, július 10-én este spirituális teaszeánszon vett részt a siklósi erdőben az RTL Klub ValóVilág című realityműsorának egyik korábbi szereplője. A nő másnap hajnalban került elő – egy szőlőültetvényen ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlanul talált rá egy idős férfi. 

Az elsődleges információik szerint a nő a szeánsz közben bepánikolt az elfogyasztott tudatmódosító hatású teától, és berohant az erdőbe, ám a Velvet egy másik informátora állítja: a valóságshow-szereplő a szeánsz közben még jól volt, csak reggelre veszett nyoma.

Az informátor szerint a VV-szereplőn kívül egy másik ismert személy is ott volt a szeánszon. A portál az érintett valóságshow-szereplőt és barátnőjét is felkereste a történtek kapcsán, azonban míg előbbi telefonja nem volt bekapcsolva, utóbbi tagadta a híreszteléseket. 

A Velvet szerint Sáfrány Emese végül kedd délután az Instagram-sztoriban jelezte: ott volt a szeánszon, de semmilyen tudatmódosító hatású szert nem fogyasztott, amelyet egy rendőrségi teszttel is tud bizonyítani. A korábbi felnőttfilmes hozzátette: nincs köze az összejövetel szervezéséhez, ő csak egy volt a résztvevők közül. 

Az esetre vonatkozóan kedd délutánra több fejlemény is napvilágot látott, a Velvetnek beszélő bennfentes szerint emberölési kísérlet gyanúja is felmerült az ügyben. 

A helyszíntől másnap nagyon messze találták meg, elképzelhetetlen, hogy odáig egyedül jutott volna el annyi idő alatt. Brutális sérülései vannak, életmentő műtétet hajtottak rajta végre, de még így is szörnyű állapotban van. Kimondani is nehéz. Tudomásom szerint felmerült emberölési kísérlet gyanúja

– állítja az informátor.

A portál azt is megtudta, hogy a szeánsz résztvevői az Ayahuasca nevű főzetből fogyasztottak. Az egész összejövetel állítólag egyfajta spirituális utazás, ahová az emberek nem szórakozásból mennek, hanem azért, mert megoldandó problémáik vannak, és válaszokat csak önmaguktól kaphatnak. 

Az ügyben a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, azt azonban egyelőre nem erősítették meg, hogy emberölési kísérlet miatt indult-e a vizsgálat.