Eldőlt, fellép-e a Szigeten Justin Bieber

GettyImages-1389406078
2022.07.19. 14:14
A Sziget elejét vette a találgatásoknak és a közösségi oldalán közölte, lehet-e számítani az énekes fellépésére a fesztiválon.

Mint ismert, Justin Bieber még egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy Ramsay-Hunt szindrómát diagnosztizáltak nála, ami féloldali arcbénulást jelentett az ő esetében. Hogy a felépülésre tudjon koncentrálni, észak-amerikai turnéjának hátralévő állomásait elhalasztotta, azonban az európai fellépések közül egyet sem mondott le. Sőt, azt közölték, a turné július 31-én folytatódik Olaszországban, ám kérdéses volt, hogy az énekes fel tud-e épülni, mire elérkezik a soron következő koncert, így veszélybe került az augusztusi, Sziget Fesztiválos fellépése is.

A Sziget most egy, a Facebook-oldalukon megosztott közleményben reagált a találgatásokra, amelyek arról szóltak, nem valószínű, hogy Bieber tiszteletét teszi a fesztiválon. Mint írták, Justin Bieber ma bejelentette, hogy a turné folytatódik július 31-én, így biztos, hogy nemcsak a Szigeten, hanem 2023 elején az Arénában is találkozhatnak majd a rajongók az énekessel – akinek van rá kerete, 70 ezer forintért kiemelt álló helyet is vehet a koncertre. 

(Borítókép: Justin Bieber 2022. április 3-án. Fotó: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)