G.w.M véleménye Azahriah-ról: Eljátssza, mekkora szakértő, holott egy hugyos

KARL0022
2022.07.23. 16:40
Ábrahám Róbert internetes műsorának vendége volt a G.w.M néven ismert Varga Márk rapper, ahol többek között egy másik előadóval, Azahriah-val való ellentétéről is beszélt. A teljes beszélgetést néhány nap múlva lehet megtekinteni.

Varga Márk, művésznevén G.w.M nemrég Ábrahám Róbert Talk44 című internetes műsorában vendégeskedett, amit teljes egészében július 27-én láthatnak majd az érdeklődők, az előzetesből azonban már most kiderült valami, amit eddig nem ismert a nyilvánosság. Mégpedig az, hogy a rapper és Baukó Attila, művésznevén Azahriah között ellentét feszül a Paul Street néven vlogoló fiatal énekes egyik korábbi videója miatt. 

Mint ismert, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti január közepén jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Nem sokkal később Kulcsár Edina közölte, hogy G.w.M az új párja. Mint ahogy az a rapperrel készült friss interjúban elhangzott, ezek után Azahriah a YouTube-csatornáján fejtette ki véleményét Kulcsár Edináról, ami nem igazán nyerte el G.w.M tetszését, így telefonon kereste meg Baukó Attilát.

Felhívtam, és elmagyaráztam neki, Azahriah, tényleg kedves vagy a számomra. Elismerem azt, amit csinálsz. Tök ügyes vagy. Voltak gondolataim, hogy csinálhatnánk kooperációt vagy bármit, én szeretnék veled úgy leülni egy asztalhoz, hogy nincs bennem semmi. Vedd le ezt a szar videót!

Varga Márk szerint egyáltalán nem beszélt durván vagy fenyegetően az énekessel, egyszerűen elmondta, ami a szívén volt, mire Azahriah gondolkodási időt kért tőle. Végül azzal hívta vissza, hogy ne haragudjon, de nem tudja levenni a videót, amit a rapper azóta is nehezen emészt meg. 

Nekem azzal van bajom, hogy beül a kis szobájába, és ez a kisgyerek olyan dolgokról beszél, amikben gyerekek is vannak, és házasságok és életek. És ő beül a komputer mögé, és eljátssza ott, hogy ő mekkora szakértő, meg ilyenek. Holott egy hugyos

– mondta az interjúban G.w.M, akiben láthatóan a történtek miatt azóta is megvan a sérelem. Mindezt azzal magyarázta, hogy ő édesapaként igyekezett Azahriah tudtára adni, hogy ne csinálja ezt, mert egyébként kedveli, a passzív reakció így érthetően ellenérzést váltott ki belőle. Ábrahám Róbert ugyan felvetette, hogy talán nem is Azahriah volt, aki döntött a szóban forgó videó sorsáról, hanem az édesapja, aki az énekes későbbi ToiToi-botrányára is hevesen reagált, ám G.w.M ezen csak nevetett. 

A beszélgetést itt találja:

 (borítókép: Azahriah. Fotó: Karip Tímea / Index)  • Tippek
  • Hírek