18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hűtlenség vetett véget Emily Ratajkowski házasságának

GettyImages-1240867556
2022.07.25. 05:43
Mindössze egy hónapnyi randizást követően házasodtak össze, de a közös ház, kutya és gyerek ellenére is véget ért az angol–amerikai topmodell Emily Ratajkowski és producer párja, Sebastian Bear-McClard házassága – mindez a férfi állítólagos hűtlensége miatt. A kapcsolat amilyen hirtelen jött, úgy is ért véget, az elmúlt négy évet azonban vélhetően egyik fél sem feledi el majd egykönnyen.

A mindhalálig tartó igen kimondása egyeseknek a világot jelenti, míg másoknak örökre csak egy beváltatlan ígéret marad, szinte nem telik úgy el nap, hogy egy-egy hírességgel kapcsolatban ne merülne fel a válás gondolata vagy ténye. 

A napokban a brit–amerikai topmodell-színésznő, Emily Ratajkowski és férje romokban heverő házassága került a hírekbe. Először a PageSix számolt be róla, hogy a modell férjével, a producer Sebastian Bear-McClarddal hamarosan megkezdheti a válási procedúrát, miután a férfi a bulvárlap frissen megjelent cikke szerint hűtlen volt feleségéhez, ráadásul nem is egyszer.

Folyamatosan megcsalja. Undorító

– nyilatkozta egy, a párhoz közelálló forrás. Ratajkowski állítólag már nem is hordja a gyűrűjét, amelynek hiányát a szemfüles rajongók már egy héttel a hírek megjelenése előtt kiszúrtak a fotókon.

A pár kapcsolata ugyan végig meglehetősen botrányokkal tűzdelt volt, a különválásuknak komoly előzménye még sincs. A 31 éves topmodellt 2018-ban vette feleségül a nála tíz évvel idősebb producer vőlegénye, tavaly márciusban pedig megszületett első gyermekük is, nemrég költöztek egy új közös otthonba, és vásároltak közösen kutyát is – a teljes családi idill úgy tűnik, mégis elkerülte a Ratajkowski-házat.

A szakítás tényét azóta több bennfentes is megerősítette, a modell egyik barátnője a People magazinnak beszélt a különválásról. 

Nemrég szakítottak. Em döntése volt, de rendben van. Erős, és a fiára koncentrál

– magyarázta.

Egy hónap után eljegyzés és esküvő 

A modell és a producer kapcsolata igazi mesébe illő fordulatokkal kezdődött. Ugyan a pár már évek óta ismerte egymást, és barátok voltak, csak 2018 februárjában kezdtek el randevúzni, és a találkák a jelek szerint meglehetősen jól sikerültek, ugyanis néhány hét ismerkedést követően Bear-McClard úgy döntött, felteszi a nagy kérdést. A férfi egy New York-i étteremben térdelt le a topmodell elé, az ujjára pedig rögtönözve a számlát összefogó kapocsból formált gyűrűt.

Elővette a gemkapcsot, amellyel a vacsora számláját kifizettük, és csinált nekem egy gyűrűt, ami szerintem nagyon romantikus

– idézi a modell korábbi szavait a The Sun

Ratajkowski némi habozás után igent mondott, a páros pedig olyannyira komolyan gondolta a házasságot, hogy egy napot sem szerettek volna tovább várni az esküvővel. A New York-i törvények szerint azonban a házasságkötési szándékot legalább 24 órával korábban be kell jelenteni, így végül február 23-án, mindössze egy hónapnyi ismerkedést követően házasodtak össze. 

Ahogyan a rohamtempó, úgy a karikagyűrűk sem voltak átlagosak a nagy napon, idő szűkében a pár részben önmagának készítette el az elköteleződést jelképező ékszert. Ehhez a kínai negyedben aranyat vásároltak, majd egy csak miattuk túlórát vállaló ékszerész segítségével maguk formázták meg a gyűrűket. A romantikus filmbe illő eseményről és az ékszerekről Ratajkowski akkor így nyilatkozott: 

Átmeneti gyűrűnek kellett volna lennie, de most nagyon kötődöm hozzá, nem akarok megszabadulni tőle. Úgy értem, lehetne személyesebb annál, mint hogy saját kezűleg készítette nekem?

– vélekedett akkor a modell.

A hirtelen jött esküvő már akkor is sokakban ébresztett kétséget annak komolyságát illetően, azonban a pár mindvégig megvédte döntését. „Egy ideje már ismerjük egymást, ő pedig sokszor viccelődik azzal, hogy hiába jön mindenki azzal, hogy hirtelen házasodtunk össze, ő már évekkel ezelőtt kinézett magának” – tette hozzá Ratajkowski. 

A gyűrűt végül a pár nászútján a producer egy hatalmas gyémánttal ellátott ékszerkölteményre cserélte, de Ratajkowski ezt követően sem vált meg a korábbi karikától, innentől kezdve együtt hordta a kettőt.

Kapcsolatukban ugyan valóban sokan kételkedtek, nagy boldogságban jutott el a pár az egyéves évfordulóig, amelyen a modell élete legjobb döntésének nevezte a házasságot.

Egy évvel ezelőtt ma a városházára indultunk néhány barátunkkal. Micsoda egy év telt el azóta. Életem egyik legnagyobb öröme volt hozzád menni!

– írta akkor a bájait közösségi oldalán előszeretettel mutogató 31 éves angol–amerikai modell-színésznő.

Katalógusba illő család lettek

Az évfordulót követően nem sokkal aztán új taggal bővült a Bear-McClard–Ratajkowski család, ugyanis 2019-ben először egy német juhászkutyát vásároltak, majd két évre rá, 2021-ben megszületett kisfiuk, Sylvester Apollo Bear.

Ahogyan az élet legtöbb területén, úgy a gyerekvárásban sem vallott hétköznapi dolgokat a pár, a Vogue magazinnak adott interjújában például arról beszélt a modell, hogy sokszor kérdezik tőle, milyen nemű gyereket szeretne, ő azonban nem akarja ezt így előre eldönteni, mert a gyerek dolga lesz majd 18 éves korában mérlegelni azt. 

A nyilatkozata természetesen nagy port kavart, ahogyan az is, amikor arról beszélt, hogy férje nem túl jogosan nevezi a várandósságát kettejük terhességének.

A férjem szereti azt mondani, hogy „terhesek vagyunk”. Mindig mondom neki, hogy bár jó érzéssel tölt el mindez, de ez nem teljesen igaz, hiszen az ő családjának a DNS-e bennem van, de az én DNS-em nincsen őbenne, emellett pedig testi tünetei sincsenek a „terhességünkben”

– nyilatkozta.

Tükörszex és féltékenység

Panaszra pedig neki sem feltétlen lehetett oka, várandóssága alatt, hűen magához, előszeretettel mutatta meg magát meztelenül, hatalmas pocakjával a közösségi oldalakon, terhességét megelőző bombaformáját pedig már tizenegy nappal a szülést követően a rajongók szeme elé tárta. A szerencsés génekkel megáldott modell azonban ennek ellenére sem volt elégedett magával, amit azzal magyarázott, hogy meglehetősen rosszul érinti, hogy férje más nőkre is csorgatja a nyálát, és olyanokat mond neki, hogy „mennyi szép nő van a világon”.

„Miért érzem azt, hogy nem szeret engem eléggé?” – vetette fel a kérdést My Body című könyvében Ratajkowski, aki hozzátette, önértékelési problémái vannak, és egyedül csak az együttlétek során érzi magáénak a testét.

Csak szex közben vagyok egy a testemmel. Amikor a férjemmel szeretkezünk, szeretem magam a tükörben nézni, hogy lássam, igazi vagyok. Ez segít, hogy visszatérjek önmagamhoz, ahelyett, hogy csak kívülről szemlélem magam

– ecsetelte az intim együttlétek különös részleteit a könyvében.

Jóban-rosszban egymás mellett 

Az örökre szóló igenek kimondásakor a házastársak tudomásul veszik, hogy nemcsak jóban, hanem rosszban is mindvégig kitartanak majd szívük választottja mellett. A házastársi kötelezettségeket ehhez mérten Emily Ratajkowski is rendkívül komolyan vette, ugyanis producer párját nemegyszer hurcolta meg a közvélemény különböző cselekedetei és megszólalásai miatt, ő pedig végig támogatta szerelmét.

Nem sokkal az első évfordulójuk után robbant a botrány, amikor kiderült, hogy Bear-McClard több mint 100 ezer dollárral (39,4 millió forinttal) tartozik egy New York-i bérbeadónak, azonban a topmodell akkor is kiállt férje mellett.

„Büszke vagyok rá, mert jó harcot vív egy ingatlankonszern ellen, amely 40 millió dollárért megvásárolta az épületet, amelyben lakott, és továbbra is félretájékoztatja a bérlőit, hogy ezzel extraprofithoz jusson. New York annyira megváltozott, kár, hogy a kreatív területeken dolgozó embereket szabályosan kiüldözik a városból” – írta akkor Ratajkowski.

2020 júniusában még nagyobb volt a Bear körülötti felháborodás, amikor is Danielle Prescod színes bőrű stílusszakértő azzal vádolta meg a producert, hogy többször is használta az „n” betűs szót. Prescod nem hagyta szó nélkül az ügyet, és a Black Lives Matter mozgalom mellett aktívan kiálló Ratajkowski Instagram-oldalán tette szóvá, hogy szerinte mennyire képmutató a modell. Később a producer nyilvánosan is bocsánatot a kért kijelentései miatt. 

Arrivederci! 

A pár különválása legalább olyan hirtelen ért mindenkit, mint kapcsolatuk elején a gyorsan jött esküvő. Ratajkowskiékat júniusban ugyanis még egy olaszországi nyaraláson kapták lencsevégre összebújva, egy hónappal később azonban már a válásukról szólnak a hírek. 

Ugyan hivatalosan még egyik fél sem jelentette be a válást, a topmodell legutóbbi képein és videóin már láthatóan nem viseli a gyűrűit, kezét előszeretettel tolja a kamera középpontjába. Ezzel szemben a csalfa férj még mindig a házassági ékszerrel az ujján éli mindennapjait.

Beszédes lehet azonban, hogy a pár néhány héttel ezelőtt 2,45 millió dollárért (964,9 millió forintért) eladta közös Los Angeles-i otthonát is, így vélhetően a bírósági hercehurcát megelőzve mindketten hozzájutottak az ingatlan eladásából származó, őket megillető összeghez. 

(Borítókép: Emily Ratajkowski 2022. május 23-án. Fotó: Gisela Schober / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport