Balázs Klári kikéri magának, nem botoxoltat

DSC8303
2022.07.28. 20:50
Augusztus elején ünnepli 70. születésnapját Balázs Klári, és bár rengetegen gondolják azt, szépészeti beavatkozásokhoz folyamodott, ő a jó arckrémek mellett tette le a voksát.

Korda György és Balázs Klári ikonikus duónak számítanak a szórakoztatóiparban. Minden fesztiválon ott a helyük, bár az tény, hogy Korda már 83, míg az énekesnő lassan 70 éves lesz, ám a tempóból még ennek ellenére sem igazán vesznek vissza. Mint azt Balázs Klári a Best magazinnak elárulta, augusztus 6-i születésnapját kettesben fogják ünnepelni a férjével, ám az a nap is pontosan ugyanolyan lesz, mint a többi. Hozzátette, a hetven sem hatja meg, mivel sosem foglalkozott az idő múlásával. Sőt, lélekben még mindig harmincnak érzi magát. 

A ráncaimmal is teljesen ki vagyok békülve, egyáltalán nem tartom magam hiú embernek, igaz, állandóan meggyanúsítanak azzal, hogy botoxoltatok meg plasztikáztatok, pedig ez nem igaz. Semmilyen esztétikai beavatkozást nem végeztek az arcomon, csupán jó krémeket használok

– magyarázta az énekesnő, aki kozmetikusnak tanult, így tisztában van azzal, hogy mikor mit kell használnia annak érdekében, hogy megőrizze a bőre minőségét és rugalmasságát. Hozzátette, a megelőzésben és a megfelelő bőrápolásban hisz. 

Ahogy azt a lapnak kifejtette, bár hízelgő a számára, ha vonzónak találják, egyesek még a koncerteken is bekiabálnak, hogy szerelmesek belé, de ő csak magának és férjének szeretne megfelelni. Mint kifejtette, mindig is fontos volt számára, hogy adjon a megjelenésére, aminek elmondása szerint minden előadóművésznél prioritást kéne élveznie. 

Az ápoltság nem kor kérdése! Azért, mert eljárt felettünk az idő, még nem kell, hogy igénytelenek legyünk 

– mondta Balázs Klári, aki férjéről, Korda Gyuriról is szót ejtett. Mint megjegyezte, egy percre sem unatkozik mellette, ahogy a csajos programokra sincs igénye, inkább minden időt vele szeretne tölteni, mivel számára „csak Gyuri létezik″.

Nélküle nincs jövőképem, csak vele tudom elképzelni az életemet

– jelentette ki.

(Borítókép: Balázs Klári 2021. július 27-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index)