Két év után folytatódhat a Drága örökösök

990
2022.07.28. 21:11
Az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata újabb évaddal térhet vissza jövőre, leváltva a csatorna egyik szintén sikeres produkcióját.

Az RTL Klub az elmúlt években több saját sorozattal is előállt, amelyek többsége sikeres lett. Az egyik legnépszerűbb a Keresztanyu, amelynek – mint az nemrég kiderült – a jelenleg futó, negyedik évada lesz az utolsó, így kérdésessé vált, mi fog érkezni a helyére. A SorozatWiki értesülése szerint a csatorna egy régebbi sorozathoz fog visszanyúlni, a Drága örökösökhöz, amelyhez két év után újabb évadot forgathatnak le.

Ahogy a portál kifejtette, a közönségkedvenc Drága örökösök a jövő év elején térhet vissza az RTL Klubra, a forgatások pár hónapon belül kezdődhetnek, illetve továbbra is Hámori Barbara maradhat a showrunnere. Hozzátették ugyanakkor, hogy az továbbra is kérdéses, hogyan fog folytatódni a történet, mivel a negyedik évaddal teljesen lezárták a sorozatot.

A lap az értesüléssel kapcsolatban megkereste az RTL Magyarországot is, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a hírt.

(Borítókép: Részlet a Drága örökösök című sorozatból. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub)