Fodor Zsóka: Egyedül fogok meghalni

DROTI20131204024 (1)
2022.07.28. 10:44
A Barátok közt korábbi színésznőjének elmondása szerint nagyon bánja, hogy nem szült gyermeket, illetve nem találta meg a tökéletes párt, de abban biztos, hogy a temetésén majd sokan lesznek.

Fodor Zsóka, aki hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésznője, nem tartja boldogtalannak magát, mivel sosem kellett egy szerepért sem könyörögnie, ahogy édesanyja is büszke volt rá. Mint azt a Bóta Café legutóbbi adásában elmondta, egyáltalán nem elégedetlen az életével, azonban egy dolgot nagyon is bán: hogy nem szült gyermeket, illetve nem találta meg élete párját, aki mellett megöregedhetne. 

Amiért nem vagyok boldog, hogy egyedül fogok meghalni, de tudjuk, hogy mindenki egyedül hal meg. Egyet tudok, hogy a temetésemen nagyon nagy tömeg lesz, az biztos, mert sikk lesz kimenni a Magdi anyus utolsó útjára. Azt hiszem, fogom látni, és nagyon jót fogok röhögni rajta 

– jelentette ki a színésznő, aki ugyanolyan derűs, mint korábban, és még 10-15 év múlva is szeretne a pályán lenni.

Mint kifejtette, nagyon is sok esély van arra, hogy sokáig fog élni, mivel édesanyja is 100 éves volt, mikor meghalt. Ám afelől aggódik, ha gondozásra szorulna, akkor nem lenne olyan ember, aki ne a bankszámláján lévő összeg miatt akarna vele foglalkozni. 

Lehetnék persze a gyerekemé vagy a férjemé, de sajnos úgy alakult az életem, hogy én nem vagyok senkié 

– fejtette ki Fodor, ahogy azt is megjegyezte, jól gondolja meg mindenki, mikor valakinek azt mondja, szereti, mivel a saját környezetében nem mindig érzi őszintének ezeket a kinyilatkoztatásokat. 

Azért van bennem az az óriási szeretetéhség is, mert rengeteg szeretetet olyanokra pazaroltam, akik ezt nem viszonozták 

– nyilatkozta a művésznő, ahogy a temetés kapcsán azt is kifejtette, szórásos szertartásra gondolt, mivel senki nem tudná gondozni a sírját.

Mint azt a színésznő megjegyezte, mostanában akad oka az örömre bőven, mivel két unokahúga a szüleivel együtt Dél-Amerikából Budapestre költözött egy évvel ezelőtt, gyakran találkozik velük, és örül annak, hogy már a fővárosban is élnek rokonai.

(Borítókép: Fodor Zsóka 2013. december 4-én. Fotó: Rosta Tibor / MTI)