Otthonánál ölték meg a 24 éves amerikai rappert

2022.07.28. 13:01
JayDaYoungan otthonánál lövöldözés tört ki, amelynek következtében a rapper megsebesült, majd a rendőrök később már a halálhírét jelentették be.

A TMZ információi szerint szerda este értesítették a hatóságokat, miszerint az elmúlt években ismertté vált amerikai rapper, JayDaYoungan háza környékén lövöldözést lehetett hallani. Mint kiderült, az egyik áldozatot egy helyi kórházba szállították, míg a másik sebesültet, aki súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők előbb a helyszínen ellátták, majd őt is kórházba vitték. 

A rapper sok vért vesztett és kritikus állapotban került kórházba, ahol megműtötték, ám rendőrségi források szerint nem sikerült megmenteni az életét, így JayDaYoungan 24 éves korában elhunyt. Az interneten terjedő információk szerint a másik áldozat egy rokona, feltehetőleg az apja lehet. 

A rapper elsőként akkor aratott sikert, amikor 2017-ben szerződést írt alá az Atlantic Records kiadóhoz, majd dalainak köszönhetően egyre több rajongóra tett szert. Bár ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Latto, Moneybagg Yo, Lil Durk és Boosie Badazz.