Schobert Norbert szétverné a mocskolódókat

DSC6231
2022.08.04. 10:17
A fitneszedző a Talk44 című műsorban reagált a családját és brandjét ért rágalmazásokra. Verést ígért a Facebook-csoport kezelőinek, Béres Alexandrát pedig hazugságvizsgálatnak vetné alá.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nyomozás folyik egy Facebook-csoport ellen, amely le akarta járatni Schobert Norberték családját és az Update termékeket. A „Nagy Norbiréka biznisz” néven létrehozott Facebook-csoport nemcsak Schoberték termékeit és edzésterveit, hanem családjukat is gyalázta.

Az esetnek Király Dávid, Schoberték hirdetési ügyeinek felelőse ment utána, aki egy százezer forintos hirdetési ajánlattal kereste meg a csoportot.

A csoport egyik adminisztrátora örömmel fogadta az ölükbe pottyant pénzt, és megadott egy PayPal-számlát, ahova az összeget várták. Az adminisztrátor által megadott PayPal-számlához azonban Dávid meglepetésére Béres Alexandra férjének a neve volt kapcsolva, illetve egy olyan telefonszám, amely személyesen Béres Alexandráé – írja a Bors, akik hozzáteszik, hogy egyelőre nem bizonyított, hogy a csoport mögött a fitnesziparban konkurenciának számító házaspár állna, azonban a történtek alapján jogos a felvetés, hogy közük lehet hozzá.

Schobert Norbert a Talk44 műsorában is beszélt a történtekről. Arra a kérdésre, hogy mi fog történni, ha a nyomozás végén kiderül, hogy a csoport mögött a Béres család áll, a következőket mondta:

Hát, ha ez fog történni, szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!

– ígérte az üzletember, aki hozzátette, hogy szerinte Béres Alexandrát hazugságvizsgálóra kéne kötni, hogy kiderüljön az igazság.

A beszélgetés során arról is beszélt, hogy mit tenne, ha szemtől szemben találná magát a csoport adminisztrátorával:

Én úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…

A Bors megkereste Béres Alexandrát is, aki azt mondta, hogy továbbra sem a médiában szeretné rendezni az őt ért rágalmakat.

A beszélgetés előzetesét alább tudja megtekinteni:

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Gorondy-Novák Edit / Index)