18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Autóbalesetet szenvedett Anne Heche, égési sérülésekkel vitték kórházba

32G39D3-highres
2022.08.06. 10:44
A színésznő egy háznak csapódott neki az autójával, ami végül kigyulladt, és őt is csak a csomagtartón keresztül tudták kimenekíteni. A hírek szerint kritikus állapotban szállították kórházba.

A TMZ információi szerint az 53 éves Anne Heche augusztus 5-én, pénteken autóbalesetet szenvedett Los Angelesben, mikor kocsijával először egy garázsnak ütközött neki, ekkor a bámészkodók megpróbálták őt kiszedni a volán mögül, ám ő hajthatatlan volt. Rükvercbe állítva a járművet kitolatott, majd onnan elhajtva egy közeli házba csapódott, és az autó kigyulladt. A szemtanúk szerint akkora svunggal ment, hogy majdnem átment az egész épületen. Végül a csomagtartón keresztül tudták kiszabadítani őt a lángokban álló kocsiból.

A hatóságok közlése szerint jelentős kár keletkezett a házban a tűz miatt, ahogy Hechét is kritikus állapotban szállították kórházba. Hozzátették, a színésznő égési sérüléseket szenvedett, illetve a haja és a ruházata is „elégett”. Bár arról egyelőre nem tudni, mennyire súlyosak a sérülései, az eddigi információk alapján nincs életveszélyben.

Felmerült, hogy alkoholos befolyásoltság állhat a baleset mögött, mivel a sebváltó környékén egy üveget láttak, de erről még nem érkezett bővebb információ. A házban, amelynek Heche nekiütközött, szerencsére nem sérült meg senki, ahogy a tüzet is sikerült egy órán belül eloltaniuk a tűzoltóknak. A baleset okát még vizsgálják.

Anne Heche, aki három éven át alkotott egy párt Ellen DeGeneresszel, számos filmben és sorozatban alakított eddigi pályafutása során. Közéjük tartozik a Tűzhányó , a Tudom, mit tettél tavaly nyáron , a Hat nap, hét éjszaka , illetve az 1998-as Psycho. 1991-ben pedig Daytime Emmy-díjat nyert az Another World című sorozatban nyújtott alakításáért.

(Borítókép: Anne Heche 2021. november 30-án. Fotó: Valerie Macon / Afp)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport