Öngyilkosságot tervezett gyerekkorában Caramel felesége

20-saul sajttaj-20160308-IMG 2641
2022.08.08. 11:11
Második gyermekét várja Molnár Szilágyi Szilvia, Molnár Ferenc énekes felesége. A fiatal anyuka először beszélt az őt ért gyermekkori sérelmeiről, és arról, hogyan érte el, hogy ne érdekelje, mit mondanak mások.

Molnár Szilágyi Szilvia először beszélt gyermekkori nehézségeiről, ázsiai származása miatti kirekesztettségéről és második babavárásáról. Molnár Ferenc Caramel énekes felesége interjúban nyilatkozott nehéz időszakairól.

A boldog babavárás bensőséges pillanatai mellett a beszélgetésben arra is fény derült, hogy Szilviát életében rengeteg atrocitás érte ázsiai származása miatt. Azonban az élethez való pozitív hozzáállása most erősebb, mint valaha, és ettől a gyerekkori traumái sem tudják eltántorítani. 

Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, »normális« gyereknek

– meséli, hozzátéve: később aztán elkezdte nem érdekelni, mit mondanak mások.

Így sikerült megtanulnia a fiatal anyukának, hogy ne foglalkozzon az őt ért negatív kritikákkal, megjegyzésekkel. Ugyanakkor ismert családként még nagyobb támadásnak vannak kitéve, mivel mindenkinek van véleménye róluk, de megpróbálják kizárni az életükből a negatív, rosszindulatú megjegyzéseket.

Caramel felesége a Glamournak azt mondta, nyitottságra, elfogadásra és sokszínűségre nevelik a gyermekeiket, abban a szellemben, hogy minden ember bőrszíntől, nemtől, kortól és hovatartozástól függetlenül a társadalom fontos része.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép:  Szilágyi Szilvia 2016. március 8-án. Fotó: Velvet)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport