A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és az Index podcastsorozata, a MOL Nagyon Balaton ezúttal a nyár fővárosába, Siófokra látogat, ahol a Plázs már június első napjaitól várja azokat, akik egyszerre szeretnének nyaralni és bulizni.

Nappal prémiumstrand napozóstéggel, medencével, homokos parttal, este pedig a fesztiválok hangulatát idéző koncerthelyszín: Ördög Nóra és Till Attila a nyaralással egybekötött bulizás témakörébe ásta bele magát Metzker Viktória, a siófoki Plázs állandó rezidense és Nagy Fruzsina programmenedzser segítségével. A szeptember 11-ig nyitva tartó Plázs 2016 óta fut ezen a néven, de története jóval korábbra nyúlik vissza, van, aki az ikonikus Palace Discóban látja.

A friss házas Metzker Viktóriának hét éve Siófok a második otthona, ibizai nászútján is a beach klubkultúra friss irányzatait figyelte. A Plázson minden péntek este az övé, az egész nyári programját ennek rendeli alá.

Nagy Fruzsinától ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy a Plázs jóval több mint a dj-k és a klubzene rajongóinak találkozója. Szinte minden műfaj képviselteti magát, fellépett például Pápai Joci, az Edda, lesz retró buli a Brooklyn Bounce és a kilencvenes évek magyar popsztárjainak részvételével, és idén először hajókoncerteket is tartanak.

A beszélgetésből kiderül még:

  • Tényleg bárkiből lehet jó dj?
  • Hogyan pörgeti a számokat otthon Ördög Nóra?
  • Hogy kerül egy medence a backstage-be?
  • Lesz-e valaha világhírű magyar dj?

A Balaton legnagyobb rendezvényeit bemutató sorozatunk egész augusztusban folytatódik, tartson velünk legközelebb is!