2024. június 19. 15:00
Horvátország
Albánia
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc

Közel 100 fős bulit csapott Justin Bieber a turai kastélyszállóban

GettyImages-1414522676
2022.08.14. 15:35
A Sziget Fesztivál pénteki headlinere a koncertje után egy magánpartin köszönte meg a csaknem 100 fős stábjának a turnén végzett munkáját. Kérésére szuperhősös tematikában alakították át a turai kastélyszálló díszleteit.

Justin Bieber szombati Instagram-bejegyzéseiből arra lehetett következtetni, hogy a Sziget Fesztiválon pénteken fellépő világsztár a bulija után a turai kastélyban szállt meg. Az Index információi szerint az énekes a közel százfős stábjának tartott ott bulit, amelynek kellékei közé tartozott a közösségi oldalán látható szuperhősjelmez is.

Úgy tudjuk, a sztár nemcsak szuperhősjelmezekről gondoskodott, de ebben a tematikában kérte a turai kastély díszleteit is kialakítani. Ott volt a felesége, Hailey Bieber, a kutyája, az asszisztense, sőt az orvosa is. Ugyan a fellépésre csak pizzát rendeltek, itt viszont már jóval komolyabb menüt rakattak össze a séfekkel.

Információink szerint azért esett a választás a Tiborcz István-féle turai kastélyra, mert a turnémenedzser állítólag ezt a helyszínt találta a legvédhetőbbnek, gondolván, hogy itt nem zavarhatják meg illetéktelen személyek a belső rendezvényt.

Megkerestük a BOTANIQ Turai Kastélyt, hogy részleteket tudjunk meg az eseményről, de még azt sem voltak hajlandóak megerősíteni, hogy a világsztár Intagramra posztolt fotói ott készültek.

Justin Bieber szigetes koncertjén az Index is jelen volt, a beszámolónkat itt találja

(Borítókép: Justin Bieber fellép a Sziget Fesztiválon Budapesten 2022. augusztus 12-én. Fotó: Joseph Okpako / WireImage)