Összeverték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét Budapesten

image 6487327 (2)
2022.08.15. 07:32
A Duna-parton támadta meg egy ötfős banda Frédéric von Anhalt herceget, a galeri minden értékétől megfosztotta a néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét, írja a Blikk.

A 79 éves férfi az öltözködésével egyáltalán nem tűnt ki a tömegből, a rablók a pulóver ujja alól kivillanó luxusórára figyelhettek fel, teszi hozzá a lap. Von Anhalt a több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe órát sajnálja a leginkább, mert azt még néhai felesége adta neki ajándékba.

A férfi elmondta, Gábor Zsazsa kedvenc helyén sétálgatott a Duna-parton, már majdnem az Erzsébet hídnál járt, amikor öt ember az útjába állt. A rablók minden figyelmeztetés nélkül leütötték az áldozatot, a kezét is kicsavarták. Von Anhalt nem állt ellen, mert úgy érezte, ha megteszi, még nagyobb verést kaphat.

A férfi a Blikknek azt mondta, a támadás után visszament a szállodába és lefeküdt aludni, másnap reggel aztán a mentők elvitték őt a Honvédkórház ügyeletére, ahol ellátták a fejsebét. Von Anhalt feljelentést tesz a rendőrségen, abban bízik, hogy visszaszerezheti a feleségétől kapott órát. Mint mondta, két támadó arcát jól látta, őket fényképről felismerné.

(Borítókép: Frédéric von Anhalt. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)  • Hírek
  • Személyi kölcsön