Eladta villáját a Korda házaspár, havonta félmillió forintért volt meleg benne

Kordaek15
2022.08.16. 18:41
Tavaly év végén már felröppent a hír, hogy a házaspár árulja II. kerületi villáját, ám mostanra biztossá vált, hogy új tulajdonosa lesz az impozáns épületnek, amelyet még Kordáék építettek fel 32 évvel ezelőtt.

Már idén januárban elkelt Korda Györgyék budai villája, amit most a Blikknek is megerősített Balázs Klári, és látva a jelenlegi rezsiárakat, úgy érzik, jól döntöttek.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne

– nyilatkozta az énekesnő. Amint elmondta, nehéz döntést kellett meghozniuk, de egy percig sem bánják. A jövőben már csak egy nyugodt életre vágynak, ahol kizárólag a fellépésekre tudnak koncentrálni.

„A két év pandémia nagyon közrejátszott ebben, a személyzetet is fent kellett tartanunk, a költségek pedig már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hoznunk ezt a szomorú döntést” – nyilatkozta Korda György a lapnak.

Egy dolgot még elárult: amikor 32 éve megépítették a villát, az alapba egy képet tettek be magukról, amihez a következő szöveget írták:

Ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel.

Nemrég arról számoltunk be, hogy hat év után ismét színpadra állt Korda György és Balázs Klári a Sziget Fesztiválon. A házaspár produkciójára rengetegen voltak kíváncsiak, és érezhetően leginkább a Reptér című slágerüket várták, amit többször is előadtak a nagyérdeműnek.

(Borítókép: Vanik Zoltán / Velvet)