Meghan Markle a királyi család reneszánszát akarta, nem jött össze

GettyImages-937000624
2022.08.17. 19:02
Angela Levin királyi életrajzíró elmondása szerint Harry herceg és Meghan Markle nem titkolt céljai között szerepelt, hogy elhozzák a királyi család reneszánszát, azonban mégsem sikerült nekik.

Harry herceg és Meghan Markle a napokban jelentették be: szeptemberben újra az Egyesült Királyságba utaznak, hogy meglátogassanak két jótékonysági szervezetet, illetve Németországba is elutaznak egy eseményre. A hírt kommentálva Angela Levin királyi életrajzíró kijelentette, hogy a párnak  akik jelenleg Kaliforniában élnek két gyermekükkel –, miután lemondtak királyi kötelezettségeikről, eltökélt szándéka volt, hogy megmutassák, az övék a helyes út. 

Azt hiszem, Meghan, aki nem szeret veszíteni, csak nyerni, óriási keserűséget és haragot érez a királyi család iránt, amiért nem hagyták, hogy modernizálja a családot

– fejtette ki Levin, akinek az a benyomása, hogy ugyan a legszívesebben mindenkivel elfelejtetnék királyi származásukat, mégis nagyon ragaszkodnak a címeikhez.

Az életrajzíró megjegyezte: szerinte Harryék egy felvilágosultabb királyi családot képzeltek el, illetve furcsállja, hogy annak ellenére, hogy már mondhatni kivonták magukat a famíliából, Meghan Markle még mindig használja a királyi címeit. Levin kijelentette: Harryék minden erejükkel azon vannak, hogy rossz színben tüntessék fel a királyi családot, ezzel szétverve a monarchiát. Azt is megemlítette: Vilmos herceg valószínűleg addig fogja elkerülni az öccsét, amíg nem olvasta el hamarosan megjelenő könyvét, amellyel a család jó pár tagját hozhatja kínos helyzetbe.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő elmondása szerint a testvérek közötti szakadék nagyon mély, így nem valószínű, hogy találkozni fognak, amikor Harryék hazatérnek, hacsak nem beszélik meg előre.  A helyzetet bonyolítja, hogy Vilmos herceg és családja még ebben a hónapban a Kensington-palotából az Adelaide Cottage-ba költözik, amely öt perc sétára van Harryék angliai otthonától, a Frogmore Cottage-tól. Ha ott fognak lakni, akkor nem kizárt, hogy összefutnak majd – írja a Daily Mail.

Meghan Markle és Harry herceg azonban valószínűleg inkább szeretne majd időt tölteni a királynővel, mivel a platinajubileumi ünnepségen csak 15 percet kaptak az uralkodótól. Arra viszont nem sok esély van, hogy Harryék a gyermekeiket, Archie-t és Lilibetet is magukkal hozzák. Ennek pusztán biztonsági okai lehetnek, mivel annak köszönhetően, hogy két éve lemondtak királyi kötelezettségeikről, nem részesülnek olyan védelemben, mint a királyi család többi tagja.

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Charles McQuillan / Getty Images)  • Tippek
  • Hírek