Kirabolták Radics Gigit, milliós értékű a kár

DMOHA20191220009
2022.08.22. 20:36
Radics Gigi egy Instagram-posztban számolt be arról, hogy kirabolták őt és zenekarát egy hétvégi koncertjén.

Az énekesnő azt írta: sokat gondolkodott, hogy beszámoljon-e erről, mivel „túlságosan sokkoló volt” számára az, ami történt.

Milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, amely tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok

– írta Radics Gigi, majd hozzátette azt is: „Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, amely beárnyékolja életük hátralévő részét”. 

Sajnálom őket, sajnálom magunkat, azokat, akik csak szeretni akarnak önzetlenül és szeretve lenni nemcsak szeretteik által, hanem más kedves embertársaik által is. Félek, hogy ez már elveszett és nincs többé, mert a pénz minden jóérzést felemésztett. Túl fogom ezen tenni magam, de szerettem volna elmondani nektek, hogy mit érzek most

– tette hozzá az énekesnő.

Radics Gigi jelezte, hogy ennél többet nem tud elárulni a történtekről, de levonta a következtetéseket az esetből. „Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem… Szerettem volna átadni ezt a kicsit naiv világszemléletet a kislányomnak is, de ezek után nem tudom, hogy jót teszek-e ezzel a jövőjét tekintve” – írta erről a posztjában.

(Borítókép: Radics Gigi 2019. december 20-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)