Curtis esküvőt nem, gyerekeket annál is inkább tervez párjával

BP-1936
2022.08.24. 12:55
Az esküvőt nem tartja fontosnak, de már a gyerekvállaláson töri a fejét Curtis, azaz Széki Attila és kosárlabdázó párja, Barnai Judit, aki szerint a rapper sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb, amióta nem zenél együtt Majkával.

Az elmúlt időszakban korántsem boldog párkapcsolatával került a rivaldafénybe Széki Attila, azaz Curtis, aki először párjával való szakítása miatt került az újságok hasábjaira, majd nem sokkal később zenésztársával és jóbarátjával, Majkával váltak külön az útjaik.

Kosárlabdázó barátnőjével azonban nem tartott sokáig a szünet, Barnai Judit és a rapper újra egy párt alkot.

Kapcsolatuk pedig talán felhőtlenebb, mint valaha, a páros komoly tervekkel néz a jövő elé, szeretnének hamarosan családot alapítani, mindezt azonban egyelőre a boldogító igen kimondása nélkül tervezik Curtisék.

Az eljegyzésnek is eljön az ideje. Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyerekről viszont annál inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék. Mondtam is, hogy a házasság csak egy papír. Nagyon vágyom az anyaságra, sok gyerekkel, szinte látom, hogy ünnepekkor együtt van mindenki. Ati három fiút szeretne, én viszont inkább lánypárti vagyok

– mondta a Hot!-nak Barnai Judit.

A kosárlabdázó mindvégig kitartott Curtis mellett a legnehezebb időszakában is, korábban a kábítószerről leszokásban és a Majkával való különválás alatt is segítette őt. 

Nagyon fontos támaszom. Erős nő, érezni, hogy sportoló. Tudja kezelni és megérteni a művészlelkemet, ami tök jó. Nagyon kiegyensúlyozott lelkileg, ez pedig nagyon jó nekem. A Majkával való szakítást is vele beszéltem meg, azért is mertem belevágni, mert támogatott

– vélekedett Curtis.

Párja szerint a rapper jó döntést hozott, és sokkal jobb formában van, amióta különváltak Majkával. 

Ott voltam mellette, százszázalékosan. Annyival nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak látom most, mint nagyon régen

– nyilatkozta a magazinnak Barnai. 

Ahogyan arról az Index is beszámolt, Curtis és Majka júliusban döntött újra úgy, hogy külön utakon folytatják zenei karrierjüket. A különválás okaként először Curtis korábbi drogfüggőségére gyanakodtak, azonban a rapper három éve nem fogyasztott kábítószert, tehát nem ennek következtében hagyta magára ismét a színpadon barátját.

Mint akkor mondta, három év kihagyás után Majka kérte, hogy ismét csatlakozzon hozzájuk, ám ő csak bizonyos feltételekkel kezdte újra a közös munkát. De időközben rájött, „egyik lefektetett szabály, alapvetés sem érvényesült”.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)