A bébiszitter mentette meg Meghan Markle hároméves gyermeke életét

GettyImages-1170982790
2022.08.24. 11:00
Meghan Markle először beszélt nyilvánosan kisfia, Archie dadájáról, és neki tulajdonította, hogy fia megmenekült a tűzből egy dél-afrikai körúton.

A sussexi hercegné a Spotify Archetypes podcastjének első epizódjában felidézte, hogy a most hároméves fia 2019-ben, az egyik dél-afrikai királyi körúton hajszál híján menekült meg a hálószobájában keletkezett tűztől.

Meghan Markle, a királyi család különce elmondta, hogy fia dadusa, akit csak Lauren néven említett, épp le akarta fektetni Archie-t, hogy aludjon egyet, mielőtt hirtelen úgy döntött, hogy az utolsó pillanatban magával viszi a gyereket egy kis uzsonnáért. A hercegné elárulta, hogy Lauren Zimbabwéből származik, és mindig a hátára kötötte Archie-t egy kendővel.

A tűzeset napján Lauren a hercegné szerint „ösztönösen meggondolta magát, amikor fektetés előtt magával vitte enni”.

„Az alatt az idő alatt, amíg Lauren lement a földszintre, a gyerekszobában a fűtőtest kigyulladt” – mondta Meghan Markle az Independent szerint.

(Borítókép: Meghan Markle, Harry herceg és kisfiuk Archie Fokvárosban, Dél-Afrikában 2019. szeptember 25-én. Fotó: Toby Melville - Pool / Getty Images)