Szexuális erőszakkal vádolják a Reszkessetek, betörők! sztárját

GettyImages-463332601
2022.08.25. 16:12
Szexuális erőszakkal vádolja volt barátnője Devin Ratray színészt. A Reszkessetek, betörők! sztárja tagadja, hogy bántalmazta volna őt.

Szexuális erőszak miatt indult nyomozás a Reszkessetek, betörők! című filmsorozatból ismert Devin Ratray ellen. Buzz McCallister megtestesítőjét még 2017-ben jelentette fel akkori barátnője, aki azt állította, a férfi megerőszakolta őt. 

Lisa Smith vádjában azt mondta, a 45 éves színész elkábította, mielőtt szexuálisan bántalmazta volna, az eset után pedig azonnal feljelentést tett a rendőrségen. Ratray minden ellene felhozott vádat tagad, és kijelentette: nem feküdt le Smithszel. 

A CNN azt írja, a színészt 2021-ben egyszer már letartóztatták családon belüli erőszak miatt, miután azzal vádolták, hogy megpróbálta megfojtani akkori barátnőjét. Később 25 ezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték, a médiának adott nyilatkozataiban pedig ártatlannak vallotta magát. 

Nem vizsgálták ki az esetet

Smith a fent említett eset miatt lett kíváncsi arra, miért nem vizsgálta ki a rendőrség 2017-ben tett feljelentését, és újra kapcsolatba léptett a hivatalos szervekkel.

Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam mozogni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam, mi történik, és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember elment, én pedig még mindig a kanapén feküdtem

– mondta Smith a lapnak. Hozzátették: az ügyben keresték a színész képviselőit, de egyelőre nem kaptak választ a kérdéseikre. 

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Devin Ratray. Fotó: Jeff Vespa / WireImage / Getty Images Hungary)