Megérkezett Britney Spears és Elton John közös dala

GettyImages-162614485
2022.08.26. 14:21
Hat év kihagyás után a Hold Me Closer című számmal tért vissza Britney Spears a zene világába. Az énekesnő Elton Johnnal közös dala már elérhető a YouTube-on.

Már korábban lehetett tudni, hogy Britney Spears hamarosan új dallal rukkol elő, és az sem volt titok, hogy Elton Johnnal dolgozik. Mindez nemcsak a közös munka miatt érdekes, hanem mert Spears 2016 óta nem produkált újdonságot a zenei színtéren – az utóbbi években karrierje helyett elsősorban apja gondnoksága alóli felszabadulásának hosszú procedúrájáról, illetve új kapcsolatának alakulásáról szóltak a hírek.

Britney egy briliáns művész és ikonikus személyiség, aki rengeteg mindenen ment keresztül. Bármit is választ következő lépésként, akkor is büszke leszek rá 

– mondta a PageSixnek az énekesnő ügyvédje, Matthew Rosengart, aki szerint egyáltalán nem meglepő, hogy ekkora sikere van a Hold Me Closer című dalnak, amely pénteken debütált a YouTube-on. 

A friss nóta egyébként Elton John Tiny Dancer című klasszikusának újragondolása, amelyben az énekes kevésbé ismert, 1992-es The One című szerzeményének nyomai is felfedezhetők. Spears 2016-os Glory című albumának Slumber Party című dala óta a Hold Me Closer az első hivatalos single, amellyel az énekesnő jelentkezett. Ugyan amíg a pophercegnő a gyámságának megszüntetésével küszködött, csapata újra kiadta 2020-ban a Gloryt, amelynek deluxe-verzióján Mood Ring, Swimming in the Stars és Matches címmel három bónusztrack is szerepelt, de kislemezként egyik sem kapott kellő figyelmet és promóciót. 

A Hold Me Closer esetén ez érezhetően másképp lesz. A PageSix már korábban kiderítette, hogy producerként Andrew Watt segítette a közös munkát, aki többek között Taylor Swifttel és Justin Bieberrel is dolgozott. A kollaboráció egyébként a hírek szerint Elton John ötlete volt, akinek csapata már előzetesen is a nyár slágerének nevezte a friss nótát. 

Hallgassa meg ön is:

(Borítókép: Britney Spears és Elton John 2013. február 24-én. Fotó: Michael Kovac / Getty Images for EJAF)