85 halálos fenyegetést kapott Tóth Gabi

D KOS20220519002
2022.08.26. 09:20
Bár az énekesnő mindig is megosztó személyiség volt, az elmúlt egy évben minden eddiginél több támadást kapott. A leginkább az fáj neki, hogy többen is a gyermeke halálát kívánták, elsősorban amiatt, mert a kormánypártokkal szimpatizál.

Tóth Gabi az elmúlt időszakban rengeteg bántó megjegyzést kapott. Az általa gyűlöletcunaminak nevezett megjegyzések száma akkor ugrott meg, amikor egy évvel ezelőtt kiderült, hogy fellép az Eucharisztikus Kongresszuson.

Az énekesnőt ez meglepte, ő ugyanis úgy látja, hogy korábban sem titkolta, miben hisz, és merre húz a szíve.

Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem volt annyira titkos dolog volt, hogy én a vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária. Nagyjából erre butítottak le, ilyen házmesterhergelést csináltak a karakteremből, miközben én évek óta beszéltem a hitemről

– mondta a TV2 Tények Plusz című műsorában Tóth Gabi, aki elmondása szerint kislánya születése óta még vallásosabb lett, Hannarózára Isten ajándékaként tekint.

Mint ismert, az énekesnő az elmúlt egy évben nemcsak a hitéről, de a politikai nézeteiről is többet beszélt, a választásokhoz közeledve elkötelezte magát a Fidesz–KDNP mellett, többek között a kormánypártok kampányzáró eseményén is fellépett, ahol saját bevallása szerint semmihez sem fogható szerető közegre talált.

A fenti szerepvállalások azonban nem maradtak kritika nélkül.

85 darab halálos fenyegetést kaptunk

– mondta a TV2-nek adott interjúban Tóth Gabi, kiemelve, hogy a támadások egy jelentős része kommentben, üzenetben futott be hozzá, de a menedzserén keresztül telefonon is sokan üzentek neki, akadt olyan, aki konkrétan a gyereke halálát kívánta.

Az énekesnő végül nem látott más utat, visszavonulót fújt, erről egyébként már két nappal ezelőtt is posztolt.

„Úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat” – írta kedd esti Facebook-posztjában Tóth Gabi, aki „szeretne visszatérni a valóságba, ahol igazi érzések vannak”.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)