Kiengedték a kórházból TNT Intit, szombaton már koncertezik

2022.09.16. 20:30
A TNT együttes tagja nem tétlenkedik sokat. Első útja a kórházból a borbélyhoz vezet, hiszen a bent eltöltött napok megtépázták arcszőrzetét, szombaton pedig már koncertezni indul.

A TNT együttes énekese, Inti, azaz Zuber Krisztián szívelégtelenség és szívritmuszavar miatt került kórházba szeptember elején. A zenész szívét hétfőn altatásban sokkolták, hogy jó ritmusban verjen, az eljárás azonban sikertelen volt.

A későbbi kezelésekre már jól reagált, így az orvosoknak és a gyógyszereknek hála most már jó ritmusban ver a szíve.

Elaltattak, majd sokkolták a szívem, mintha újraélesztenének, de sajnos ettől nem vert jó ritmusban. A gyógyszerek hatására viszont most már jó ütemben dobog, így el is engedtek a kórházból

– árulta el a Blikknek Zuber Krisztián.

Amint az mesélte a lapnak, az első útja a borbélyhoz vezetett, mert a kórházban töltött napok alatt igencsak megnőtt a szakálla. Két és fél hét múlva még vár rá egy kontroll, illetve akkor derül ki, hogy mikor ültetik be a szíve mellé az ICD-t, amely egy defibrillálásra képes pacemaker. Ezt mindenképpen beültetik neki, akármennyire is biztatók a leletei.

A zenész vakmerő lépésre szánta el magát, ugyanis szombaton már koncertezni indul. Egy dolgot megígért: visszavesz a tőle megszokott ugrálásból, és igyekszik vigyázni magára.