Villámgyorsan kiadják a Johnny Depp–Amber Heard-perről szóló filmet

GettyImages-1241041479
2022.09.17. 06:17
Az alkotás szeptember 30-án kerül a Tubi streamingszolgáltatáson a képernyőkre az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon.

A The Depp/Heard Trial című film az év elején hat héten keresztül zajló per körül zajló eseményeket dolgozza fel, és a páros „viharos kapcsolatát” követi nyomon. A film főszereplői Mark Hapka (Depp) és Megan Davis (Heard), a rendezője pedig Sara Lohman, aki korábban az Off the Grid című horrorfilmet jegyezte.

A június 1-jén befejeződött perben Depp három pontban nyert a volt felesége ellen indított rágalmazási perében, míg Heard egy pontban az ellenkeresetében. Depp azt állította, hogy a nő egy 2018-ban a Washington Postban megjelent cikke rágalmazó volt, ezért  10,35 millió dolláros (4,2 milliárd forint) kártérítést ítéltek meg neki. Heard viszontkeresetében azt állította, hogy Depp sajtóügynöke megrágalmazta őt, amiért a hölgy 2 millió dollár (812 millió forint) kártérítést kapott.

Egyelőre csak a tengerentúlon lesz látható

A Fox tulajdonában lévő Tubi streamingszolgáltatás szeptember 30-tól ingyenesen vetíti a filmet azokban az országokban, ahol szolgáltatást nyújtanak, így az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. Az Egyesült Királyságban és az EU-ban egyelőre nem lesz elérhető – írja a Guardian.

(Borítókép: Amber Heard távozik a bíróságról 2022. június elsején. Fotó: Kent Nishimura / Getty Images Hungary)