Adam Levine reagált a hűtlenségéről szóló pletykákra: Ez életem legnagyobb hibája

GettyImages-1410434633
2022.09.21. 11:51
Adam Levine megtörte a csendet, az énekes reagált a megcsalásról szóló pletykákra. A Maroon 5 zenekar frontembere ugyan továbbra is tagadja a viszonyát a 23 éves modellel, élete legnagyobb hibájának nevezte, hogy felesége mellett flörtölt a nővel – amiért vállalja a felelősséget.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, Adam Levine, a Maroon 5 zenekar frontembere egy 23 éves Instagram-modellel csalta egy éven keresztül feleségét, Behati Prinsloot. Mindez ráadásul azt követően került nyilvánosságra, miután az énekes modell felesége bejelentette, hogy harmadik gyermekükkel várandós. 

A Sumner Stroh névre hallgató fiatal modell azt állította, hogy amikor a viszony elkezdődött, „fiatal és naiv” volt – a 23 éves nő ugyanis két évtizeddel fiatalabb a 43 esztendős énekesnél. Körülbelül egy évig találkozgattak, Stroh állítása szerint ez év júniusában azonban megszakadt a kapcsolatuk, majd kifejtette, Levine még azt is felvetette, hogy feleségével születendő gyermekük az ő nevét viseli majd.

A pletykákra most az énekes is reagált. 

Sok mindent beszélnek most rólam, ezért szeretném megtörni a csendet. Átléptem egy határt, nem szabadott volna senkivel se flörtölnöm, de nem volt soha viszonyom. Ez életem legnagyobb hibája, de mindent megteszek annak érdekében, hogy orvosoljam a problémát a családomban. Ők és a feleségem azok, akik a legfontosabbak számomra ezen a világon. Vállalom a felelősséget a tettemért, soha többet nem fordul elő ilyen. Együtt ezen is túl leszünk

– idézi a Jezebel Levine Instagram-történetét, aki azt ugyan elismeri, hogy beszélt a nővel, de továbbra is tagadja a viszonyt. 

Levine és Prinsloo még 2012-ben kezdett randizni, majd két évvel később, 2014-ben házasodtak össze. Lányaik 2016-ban és 2018-ban születtek meg, a pár ebben a hónapban jelentette be, hogy harmadik gyermeküket várják.

(Borítókép: Shlomi Pinto / Getty Images)