Johnny Depp összejött az ügyvédjével

GettyImages-1240637479
2022.09.23. 06:29
Profi módon tartották titokban, így az Amber Heard elleni per során senkinek sem tűnt fel, hogy a színész és korábbi ügyvédje, az angol Joelle Rich között lehet valami, pedig az ügyvédnő szinte minden nap ott volt a virginiai bíróságon.

Johnny Deppet nemrégiben volt ügyvédjével, Joelle Richcsel látták randizni, aki még egy 2020-as rágalmazási perben képviselte a színészt. Depp szerint rágalmazás volt a The Sun 2018-as cikke, amelyben feleségverőnek nevezik, ezért beperelte a lap kiadóját, a News Group Newspaperst, illetve a Sun főszerkesztőjét, Dan Woottont.

A Page Six értesülései szerint az ügyvédnő házas, de külön élnek férjével, válásuk pedig még nem zárult le.

Nyár elején az Amber Heard elleni per ügyvédnőjével, Camille Vasquezzel is szóba hozták Johnny Deppet, ám Vasquez hamar szertefoszlatta a pletykaáradatot és etikátlannak nevezte ezt az egészet.

Nagyon törődöm az ügyfeleimmel, és nyilvánvalóan közel kerültünk egymáshoz, de amikor azt mondom, hogy mi, akkor az egész csapatra gondolok, aki az ügyön dolgozott, amibe természetesen Johnny is beletartozik

– nyilatkozta a People magazinnak júniusban.

Annak ellenére, hogy az angliai Joelle Richnek nem volt hivatalos szerepe a Depp–Heard-ügyben, szinte minden nap lencsevégre kapták a virginiai Fairfax megyei bíróságon, a két hónapig húzódó tárgyalás helyszínén.

Bár a pár profi módon viselkedett, és semmi sem árulta el a kettejük közötti kapcsolatot, a US Weekly egyik forrása elárulta, hogy valóban személyes okokból volt jelen Rich a bíróságon, mivel így akarta támogatni kedvesét.

Nem világos, hogy mikor fűzték szorosabbra viszonyukat, de a US Weekly informátorának elmondása szerint már egy ideje találkozgatnak egymással, kapcsolatuk elején leginkább szállodákban futottak össze.

(Borítókép: Johnny Depp és angol ügyvédje, Joelle Rich. Fotó: Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images)