Teljes volt a fejetlenség a Séfek Séfe konyhájában

2022.09.23. 07:26
Ördög Nóra mindenkit próbált megnyugtatni, hogy bár megdöbbentő a látvány, de gasztronómiai szempontból izgalmas lehetőségeket rejt a feladat.

A Séfek Séfe csütörtöki adásában sokkolta a versenyzőket az alapanyagok látványa, ugyanis Ördög Nóra a „fejek” tematikáját bejelentve egyből az állatok fejének bemutatásával kezdte. Leginkább Petrás-Gódor Annamária döbbent meg, aki nem fogyaszt húst, de Ördög Nóra igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a látvány ellenére gasztronómiai szempontból izgalmas lehetőségeket rejt a feladat.

A sorsolás után a kék csapat a borjúfejet, a fekete a malacfejet, a piros pedig a birkafejet kapta. A séfek ráadásul nehezített pályán dolgoztak, mivel tíz percig némán kellett irányítaniuk csapataikat – számolt be a TV2.

A tematikának köszönhetően csütörtökön üzletemberek, vagyis a cégek vezetői értékelték az ételek minőségét. A végeredmény alakulása ismét szorosra sikeredett.

Mint írják, a piros versenyzők kezébe hatalmas lehetőség került, ugyanis hátráltathatták riválisaikat. Hozzátették: végső döntésükkel Béla nem értett egyet, ugyanis kiszemeltjét, Alexandrát is nehezebb elemmel látták el.

A nap séfe a fekete csapatból került ki, ráadásul Molnár István az évad legjobb ételével érdemelte ki a címet.