Csaknem 65 millióért árulják Jeffrey Dahmer börtönszemüvegét

2022.10.02. 21:45
Az amerikai sorozatgyilkos vészjósló tekintetű volt, részben a szemüvegei miatt is. A börtönben viselt okulárét eladásra kínálják, és a forgalmazónál ez most a legdrágább portéka.

Taylor James, aki a Cult Collectiblest vezeti Vancouverben, a TMZ-nek elmondta, hogy 150 000 dollárért (65 millió forintért) hajlandó megválni a sorozatgyilkos börtönszemüvegétől. Jeffrey Dahmert 17 gyilkosságért ítélték el, és életfogytiglani börtönbüntetést kapott még 1992-ben, de csak néhány évet töltött a rácsok mögött, mielőtt egy rabtársa halálra verte.

Taylor azt állítja, hogy a szemüveg néhány évvel ezelőtt került a kezébe, egy csomó más Dahmer-emléktárggyal együtt, miután Jeffrey apjának, Lionelnek egy korábbi házvezetőnője felvette vele a kapcsolatot. Taylor beleegyezett, hogy a gyűjteményt kezeli, és a nyereség egy részéért eladja a weboldalán keresztül – adta hírül a TMZ.

Kapható Dahmer kanala és bibliája is

A Cult Collectibles jó pár tárgyat árul online Jeffrey Dahmer gyűjteményéből, köztük az evőeszközeit, a bibliáját, eredeti családi fotókat. A börtönszemüvegek nem szerepelnek a weboldalon, de az érdeklődők közvetlenül Taylorhoz fordulhatnak ez ügyben.

Egy új és kifejezetten népszerű Netflix-sorozat nyomán napjainkban megnőtt az érdeklődés a milwaukee-i kannibál döbbenetes gyilkosságai iránt. Dahmer 17 férfit és fiatal fiút ölt meg, a holttesteket pedig elképzelhetetlen módokon gyalázta meg, feldarabolva a maradványokat még evett is belőlük. A sorozatról szóló kritikánkat itt olvashatja.