Megint összeverték Gábor Zsazsa özvegyét a nyílt utcán

image 6487327
2022.10.04. 07:54
Frédéric von Anhalt herceg továbbra is kutatja elhunyt felesége 24 milliárd forintot érő vagyonának magyar örökösét. Most azért kellett felfüggesztenie ebbéli törekvését, mert az üzletembert nemrég ismét megtámadták.

Az idős férfi most Berlinben vált a bűnözők célpontjává, tudta meg a Blikk. Pár hete Budapesten, a Duna-parton támadt rá egy ötfős banda Von Anhaltra, a rablók a pulóver ujja alól kivillanó luxusórára figyelhettek fel. Von Anhalt a több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe órát sajnálja a leginkább, mert azt még néhai felesége adta neki ajándékba.

A férfi a Blikknek azt mondta, a támadás után visszament a szállodába és lefeküdt aludni, másnap reggel aztán a mentők elvitték őt a Honvédkórház ügyeletére, ahol ellátták a fejsebét. Von Anhalt feljelentést tesz a rendőrségen, abban bízik, hogy visszaszerezheti a feleségétől kapott órát. Mint mondta, két támadó arcát jól látta, őket fényképről felismerné.

„Kórházban voltam Berlinben, ezért nem jelentkeztem az elmúlt időszakban. Egyedül sétáltam megint, célponttá váltam. Ketten megpróbálták elvenni az értékeimet, bár nem jártak sikerrel, mert nem volt nálam semmi. Ám az egyik bordám eltört a támadásban. Lelkileg és fizikailag is megviselt ez a pár hét, így most újra Beverly Hillsben vagyok, hiszen igazán itt vigyáznak rám a barátok, a háziorvosom, a segítőim. Eldöntöttem, hogy a következő öt-hat hétben kipihenem magam, de utána visszautazom, mert rengeteg tervem van Magyarországon” – nyilatkozta a herceg az újságnak.

Gábor Zsazsa 99 évesen halt meg, hosszú életében pedig élvezte a körülötte lévő felhajtást. Ebben a cikkben az életviteli tanácsait gyűjtöttük össze.

(Borítókép: Frédéric von Anhalt 2021. július 13-án. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)