Kiderült, kikkel száll versenybe Curtis Kolumbiában

BP-1889
2022.10.07. 11:20
Az már kiderült, hogy Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc és Curtis is szembenéz a dzsungel kihívásaival az október 17-én startoló Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadában – az RTL most azt is elárulta, kik csatlakoznak a már bejelentett játékosokhoz.

Október 17-től az RTL is ráerősít a szórakoztató tartalmakra: indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, akik a kolumbiai dzsungelben koordinálják a magyar hírességek küzdelmeit. A játékosok közül néhány nevet már elárult a csatorna: Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc és Curtis is ott lesz a versenyzők között, ma délelőtt pedig a maradék játékosról is lerántotta a leplet a csatorna.

Az RTL közleménye szerint a celebpróbáló versenyben részt vesz Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, az influenszer Merci, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, Múcska Gergő gazda, valamint egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz, akinek a kilétét még egyelőre titokban tartják a műsorkészítők.

A játék szabályai szerint a versenyzők dzsungeli létét Vadon Janin és Sebestyén Balázson túl most a nézők is alakíthatják majd: szavazással dönthetnek arról, kimentik-e kedvencüket a vadonból, vagy éppen újabb megpróbáltatásoknak teszik ki.

A celebek küzdelmét, melynek tétje a dzsungel királya – vagy éppen királynője – cím, október 17-től minden hétköznap 21:00-tól, hétvégenként pedig 19:00-tól lehet majd követni az RTL-en.

(Borítókép: Curtis 2022. február 20-án. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)