Újra összeáll a Nox

2022.10.08. 06:47
Hosszú évek után újra összeáll Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás: a Nox a hatalmas visszatérő koncert mellett egy új albumon is dolgozik.

Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás a Tv2 Mokka című műsorának a vendége volt, ahol a visszatérő koncertről és a készülő albumról is beszélgettek. A duó visszatérést hirdető kampánya még csak a napokban indult, de máris a jegyek fele elkelt a koncertre.

Az igazi reklámkampány még csak hétvégén indult, kikerültek a plakátok, elindultak a reklámok a tévében és a rádióban, és már bőven a félház felett tartunk

– kezdte a beszélgetést Péter Szabó Szilvia. A rajongók visszajelzései nagyon jók, gyakorlatilag csak pozitív üzenetet kapunk, de azt rengeteget – vette át a szót Nagy Tamás, aki azt is elmondta, hogy a telt házas koncert gondolata hatalmas terhet ró a nyakukba, hiszen meg kell felelniük az elvárásoknak. 

Iszonyatos a nyomás rajtunk, elképesztő show-műsort kell csinálnunk 

– magyarázta. A formáció évek óta tervezi a visszatérést, a pandémia azonban keresztülhúzta a számításaikat. A munka oroszlánrésze azonban ebben az évben történt – mesélte Péter Szabó Szilvia. 

Az egész hónapunk egy nagy meglepetés lesz, mert november első hetében jön az új videóklip, a vadonatúj Nox-dal, rá nem sokkal pedig meg is jelenik a vadonatúj Nox-nagylemez

mesélte Péter Szabó Szilvia a jövőbeli terveikről.