Saját sminkkollekcióval szépítene a zenéjével szétzúzott arcokon Ozzy Osbourne

2022.10.09. 19:16
Furcsa vállalkozásba kezdett a rockikon Ozzy Osbourne, a 73 éves Grammy-díjas énekes ugyanis a zenétől kicsit elrugaszkodva piacra dobta első saját sminkkollekcióját.

Ugyan azt már megszokhattuk, hogy a show-biznisz legtöbb népszerű figurája a színészet vagy éppen a zene mellett több lábon is áll, a rock and roll életérzés egyik atyja, Ozzy Osbourne talán mégis mindenki számára meglepő vállalkozásba vágott a napokban.

Arra talán a legelvetemültebb rajongói sem gondoltak, hogy a szépségipar felé veszi az irányt kedvencük...

A 73 éves Grammy-díjas énekes ugyanis piacra dobta saját sminkkollekcióját.

Természetesen, ahogyan azt sejteni lehet, a kollekció korántsem hasonlít a tinilányok által előszeretettel vásárolt termékekre, Osbourne sminkjei a rockereknek kedveznek – ahogyan sokszor a zenéje és a dalszövegei, a sminkek is arcpirítóra sikerültek, még ha csak átvitt értelemben is.  

A rocklegenda a Rock and Roll Beautyval együttműködve dobott piacra egy sminkcsaládot, amelynek része egy koporsó alakú szemhéjfesték-paletta is – írja a CNN

A haláli sminkkészlet

A haláli sminkkészlet – ahogyan azt sejteni lehetett  sötét árnyalatokkal és hátborzongató csomagolással érkezik majd a polcokra, és teljesen összhangban van az énekes saját stílusával, Osbourne ugyanis a megjelenését gyakran drámai, sötét szemsminkkel dobja fel.

A csomagban egy különleges motívum, egy denevér formájú festék is helyet kapott, utalva arra az esetre, amikor is Osbourne leharapta egy denevér fejét 1982-ben Iowában. A 21 darabos kollekció ezek mellett egy kis tükröt és egy koponyanyomatos sminktáskát is tartalmaz.