Idegen ember fotózgatta a játszótéren Tóth Gabi kislányát

PAP 8402
2022.10.11. 21:00
Ismeretlen férfi készített fotókat és videókat Tóth Gabiról és kislányáról. A lesifotós nem értette, mi a problémája ezzel az énekesnőnek.

Játszótéren játszott kislányával Tóth Gabi, amikor egy idegen ember fotózni és videózni kezdte őket. Az énekesnő elmondta, azzal nincs problémája, ha róla készítenek felvételeket, hiszen ismert ember, de amikor a gyermekét fotózza egy idegen, középkorú férfi, az nagyon furcsa érzés. 

És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok… látja, hogy játszok vele, és előveszi a telefonját…

– idézi Gabi 24 óráig elérhető történetét a Blikk.

Az X-Faktor mentora később szólt a férfinek, hogy ne fotózza le a gyermekét, és törölje ki a képeket, amiket addig készített, ám az idegen szerint az énekes ismert ember, akinek nem lehetne ezzel problémája. 

Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel, és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok

– zárta a gondolatait Tóth Gabi

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)