18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pszichés problémái vannak a férfinak, aki Bécsben végzett a magyar anyukával és lányával

2022.10.12. 15:21
Még mindig nem tett vallomást az a tunéziai férfia, aki a gyanú szerint augusztus elején Bécsben megölt egy magyar nőt, majd 15 éves lányával is végzett.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, egy anya és 15 éves lánya gyilkosság áldozata lett az osztrák fővárosban. A gyilkossággal a nő párját, egy 49 éves tunéziai férfit, Mahmoud N.-t gyanúsítják, akit végül szeptember közepén, egy menekültszállón fogtak el.

A férfit visszahozták Ausztriába, és megpróbálták kihallgatni, de nem tett vallomást

– közölte a bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda vezetője, dr. Ujvárosi Veronika a Blikk megkeresésére. Az ügyvéd elmondása szerint a férfi sem fizikailag, sem pszichikailag nincs kihallgatható állapotban. A lap információi szerint a férfi tolmácsot is kapott, ugyanis nem beszél németül, de ragaszkodott ahhoz, hogy anyanyelvén beszéljen a hatóságokkal.

A nő két fia, akik a gyilkosság idején egy orvosi rendelőben tartózkodtak, jelenleg egy gyermekközpontban vannak. „Nem tudom, hogy az édesapjuk jelezte-e, hogy szeretné, ha hozzá kerülnének a gyerekek, de a nő egyik rokona közölte, hogy vállalná a nevelésüket” – mondta az ügyvéd.

A nő és tunéziai férje már egyszer szakított, aztán amikor kibékültek, a nő eltűnt a közösségi médiából, amit családtagjainak azzal magyarázott, hogy „abból csak gondok vannak”. Az ügyvéd szerint itt már komoly problémák lehettek, élettársa valószínűleg egyre jobban be akarta szűkíteni a nő kapcsolattartását a magyarországi rokonokkal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport