18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tom Brady szexrituáléja sorvasztotta el a házasságát Gisele Bündchennel

2022.10.12. 16:08
Tom Brady és Gisele Bündchen látszólag idilli házasságban élt, tele sikerrel, szerelemmel és odaadással, valamint hatalmas rajongói légiót gyűjtöttek, akik közül sokan a tökéletes párként jellemezték őket. Az álompár válófélben van, és folyamatosan jönnek a történetek kapcsolatuk felbomlásának okairól.

Most egy újabb részlet látott napvilágot, amely a jelek szerint befagyasztotta Tom és Gisele házasságát. A Radar által közölt exkluzív információ szerint az a megerőltető felkészülés, amit Tom annak érdekében végzett, hogy minél sikeresebb legyen a pályán, és meghosszabbítsa a karrierjét, azt jelentette, hogy életének egy másik aspektusa is megszűnt. Gisele ezért egyáltalán nem rajongott.

Brady inkább a pályán akart touchdownokat, és nem a lepedőn

„A házasságuk megfagyott, mint a jég” – vallotta be egy Bradyhez közel álló NFL-tag. Az ok? A szexuális önmegtartóztatás rituáléja a szezon alatt. Mint beszámolójukban részletezték, a Buccaneers irányítója minél több energiát akart a meccseken, és ez azt jelentette, hogy nem szexelt a meccsek előtt. És nem csak a meccs napján, hanem a szezon előrehaladtával Brady szigorú önmegtartóztatását gyakran 72 órára is kiterjesztette.

„Szeretkezik a feleségével a meccsnapon?” – kérdezték Bradyt a Fotel Expert podcastben. Brady idegesen válaszolt: „Ez valószínűleg szóba sem jöhet. Nem ilyen az én meccs előtti bemelegítésem.”

Gisele-nek nem tetszettek ezek a kijelentések, mivel szerinte a szex elég fontos ahhoz, hogy ne csináljanak belőle viccet. „Attól tartott, hogy a férfi nem szereti őt – vélekedett egy, a párhoz közel álló forrás. – A brazil szupermodellnek nagy a szexuális étvágya, és azt mondta a barátainak, hogy többre van szüksége a férjétől" – írja a Marca.

Bradynél a megtermékenyítés is a szezonhoz igazodott

Érdekes módon rámutattak most arra is, mikor születtek a gyermekeik. 2009-ben Benjamin Rein, majd három évre rá Vivan Lake hasonló időpontban fogant, mindketten a szezon végeztével, és kilenc hónappal később, decemberben jött világra.

A brazil szupermodellt a napokban fotózták le Miamiban, amint jegygyűrűje nélkül egy holisztikus gyógyítót látogat meg, hogy rituálét végezzen. A gyógyító egy botot égetett Gisele autója mellett, hogy megáldja azt, a folyamatot egy imával fejezték be, mielőtt a Victoria’s Secret egykori angyala távozott. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport