Kiderült, ki alakítja majd Jimmy feleségét A Király című sorozatban

O5A0836
2022.10.12. 16:05
Gőzerővel készül A király című, Zámbó Jimmy életét feldolgozó tízrészes RTL-sorozat. A főhőst alakító Nagy Ervin személye ugyan már hónap óta köztudott volt, most azonban az is kiderült, hogy a legendás énekes feleségét, Editet Schell Judit személyesíti majd meg a képernyőn.

Ahogy arról az Index is beszámolt, tízrészes sorozat készül Zámbó Jimmy életéről. Az alkotást az RTL tűzi majd műsorra, a Királyt pedig nem más, mint Nagy Ervin alakítja

Még tavaly novemberben vált hivatalossá, hogy sorozat készül a 2001-ben elhunyt, eMeRTon-díjas magyar énekesről, Zámbó Jimmyről, azonban azóta a produkcióról a főszereplőn kívül nem sok minden derült ki. Egészen mostanáig, ugyanis a csatorna bejelentette: Jimmy feleségét nem más, mint Schell Judit személyesít meg – írja az RTL. 

A színésznő a RTL-nek elmondta, hogy sokáig beszélgetett a szerepről és az énekesről  Jimmy özvegyével annak érdekében, hogy hitelesen tudjon belebújni Jimmy feleségének szerepébe. Így történhetett meg az is, hogy a forgatások során Schell rengeteg ékszert viselt, mivel Jimmy szerette, ha a felesége sokat hord. 

A sorozat szereposztásával azonban nem mindenki elégedett maradéktalanul, Zámbó Árpy például korábban úgy nyilatkozott, hogy meglepte a rendezők választása, hiszen egy, a testvérét jobban ismerő személy is alakíthatta volna Jimmyt. 

Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről. Egyébként azt gondolom, hogy Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. Persze biztos tisztában van azzal, hogy mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat!

– nyilatkozta még márciusban a Story magazinnak Zámbó Árpy.

(Borítókép: Schell Judit. Fotó: Ajpek Orsi / Index)