Meghan Markle szerint ilyen a családi élet náluk

GettyImages-1425512570
2022.10.20. 06:52
Sussex hercegnéje, Meghan Markle egy új interjúban a nyilvánosság számára egyedülálló módon betekintést engedett privát családi életükbe Harry herceggel.

Meghan Markle elárulta, hogy ő és Harry herceg otthonról dolgoznak, hogy több időt tudjanak gyermekeikkel, a hároméves Archie-val és az egyéves Lilibettel tölteni. Elmondta, hogy egy irodán osztozik férjével.

Otthonról dolgozunk, ahogy a legtöbb ember elkezdte a koronavírus miatti bezártság alatt. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy több időt tölthessünk a gyerekeinkkel életüknek ebben az igazán különleges szakaszában. Ezt az időt soha nem kapjuk vissza

– mondta Meghan Markle a Varietynek adott interjújában.

Elmondta: a nap úgy indul, hogy a család számára reggelit készít, majd segít a gyerekeknek készülődni. Harry herceggel megosztják a feladatokat, és sok közös ügyet is intéznek telefonon és Zoom-hívásokkal. „Igyekszünk megosztani, hogy mire tudjuk összpontosítani az energiáinkat, hogy még többet tudjunk elérni” – idézte a hercegnét az Independent.

Meghan Markle leleplezte Harry herceg kedvenc gyorséttermét

Hozzátette: Harry egy „24 órás időzónában” van, ahol „az életed egyik fele az ébredés, míg a másik fele az alvás”. Ez pont az ellenkezője annak, amit Meghan átélt, amikor az Egyesült Királyságban élt. Szerinte Harry nagyon jó abban, hogy SMS-ben válaszoljon, míg ő igyekszik a lehető leggyorsabban válaszolni e-mailben. „Mindig azt mondtam, hogy ha öt percnél rövidebb időbe telik válaszolni, akkor most kell túlesni rajta”.

Meghan bevallotta, hogy Harry kedvence az amerikai hamburgerlánc, az In-N-Out, aminek az az oka, hogy folyamatosan ingáznak. Nemrég egy egész napos megbeszéléssorozatra utaztak, rengeteg csokis sütivel megrakodva. Van félúton Los Angeles és a környékük között egy In-N-Out, ahonnan be szokták vásárolni az útravalót.

A hercegné eredetileg II. Erzsébet királynő múlt hónapban bekövetkezett halála előtt nyilatkozott a kiadványnak, de a hivatalos gyászidőszak lezárultával újra interjút adott. A királynőről Meghan azt mondta: ő a legfényesebb példa arra, hogyan néz ki a női vezetés. Hálás, amiért időt tölthetett vele és megismerhette.

(Borítókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images)