Johnny Depp újra Jack Sparrow bőrébe bújt

GettyImages-484145610
2022.10.26. 16:01
Megosztotta Johnny Depp követőit az újabb bejegyzés, amelyben egy videón látszik borotváltan. Alig lehet ráismerni a felvételen, ahogy Jack Sparrow-jelmezben pózol egy rajongó kérésére.

Egy nemrég az Instagramon megosztott videón teljesen borotváltan mutatták a Karib-tenger kalózai színésze, Johnny Depp arcát. A meglepetést csak fokozta, hogy a színész egy rajongó kérésére képes volt átváltozni leghíresebb karakterévé, Jack Sparrow-vá.

A videóhoz több mint 1300 lájkot és eltérő véleményeket fűztek a színészt követő rajongók Instagramon. Egy másik bejegyzésben az látható, ahogy Johnny Depp találkozott rajongójával, Christine Kellyvel, és kisfiával.

A fotók futótűzként terjedtek a közösségi oldalakon, mivel Jack Sparrow kapitány olyan karakter, aki rendkívül közel áll az emberek szívéhez. Több rajongó is megtapsolta a hollywoodi színészt, amiért kedves volt, és közel engedte a rajongókat.

A színészt szakáll nélkül látták rajongói, akik nem számítottak erre az új kinézetre, és nehezebben ismerték fel arcszőrzet nélkül.

Johnny Depp új külseje azért is lepte meg rajongóit, mert régen látták nyilvánosan, sőt sokakat sokkoltak a szinte felismerhetetlen képek, amelyeken inkább hasonlított Ozzy Osbourne-ra, mint korábbi önmagára.

(Borítókép: Jesse Grant / Getty Images for Disney)