Tizenkét év után válik Peller Mariann

IMG 6308
2022.10.27. 08:31
Tizenkét együtt töltött év és tíz év házasság után válik Peller Mariann és Juni György. A válás okai egyelőre nem ismertek.

Egyelőre pontosan még nem tudni, miért döntött úgy Peller Mariann és Juni György, hogy tíz év házasság után elválnak, de a Story információi szerint az utóbbi két évben már valami nem stimmelt a kapcsolatukban.

A magazin arról ír, hogy a válás mellett a színésznő döntött, férje továbbra is ragaszkodott a családi egységhez. Egyikük se szerette volna, ha idáig jut a kapcsolatuk, viszont ebben a helyzetben mindketten a gyerekeikre szeretnének koncentrálni.

A műsorvezető csütörtök hajnalban Instagram-oldalán is megerősítette a hírt, egy fekete képet posztolt a közösségi oldalára, amelyhez a következőket írta:

Ehhez a közlendőhöz nem illik semmilyen kép. 12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni

írta bejegyzésében Peller Mariann.

(Borítókép: Peller Mariann. Fotó: Velvet)