Új címszereplője lesz a Vajáknak

GettyImages-873854630
2022.10.30. 09:01
A sorozat negyedik évadára Henry Cavill helyét Liam Hemsworth veszi majd át Riviai Geralt szerepében.

A Deadline értesülései szerint a Netflix némi újítással készül a The Witcher (Vaják) negyedik évadára, aminek részeként új főszereplőt kap a sorozat, ugyanis Henry Cavill helyét Liam Hemsworth veszi át. Henry Cavill három évadon keresztül játszotta Riviai Geralt szerepét. A harmadik ugyan még nem jelent meg, de várhatóan nyár közepén mutatják majd be a videómegosztón.

A lap forrásai szerint Cavill rövid távú megállapodást kötött a sorozattal, és úgy érezte, itt az ideje, hogy továbblépjen. Filmes és tévés projektjei már sorakoznak, köztük a legújabb Superman-filmmel.

Utam Riviai Geraltként tele volt szörnyekkel és kalandokkal, de sajnos a negyedik évadtól leteszem a kardomat, helyettem viszont a fantasztikus Liam Hemsworth lép elő, akinek sok sikert kívánok

– nyilatkozta Cavill.

Hemsworth arról beszélt, hogy Witcher-rajongóként nagy lehetőségnek érzi, hogy eljátszhatja Riviai Geraltot. Kiemelte Henry Cavill hihetetlen színészi játékát, éppen ezért érzi megtiszteltetésnek, hogy rá esett a választás.

Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit kihoztál ebből a karakterből. Nagy feladat előtt állok, éppen ezért izgatottan várom, hogy belecsöppenjek ebbe a világba

– mondta Liam Hemsworth.

(Borítókép: Henry Cavill. Fotó: Emma McIntyre / Getty Images)