Daganatot találtak Sharon Stone testében

GettyImages-1398668218
2022.11.03. 13:34
Sharon Stone közölte, hogy veszélyes tumort találtak a testében az orvosok, amit ki kell műteni. A színésznő arra hívta fel a figyelmet, hogy a daganatot az első vizsgálaton észre sem vették.

Sharon Stone 24 órán át elérhető posztban írta meg Instagramon, hogy a panaszai miatt orvoshoz ment, de az első vizsgálaton téves diagnózist állított ki a doktor, és nem vették észre a testében lévő daganatot. A fájdalmai azonban egyre csak erősebbek lettek, és emiatt ismét orvoshoz ment.

A második vizsgálaton pedig kiderült, hogy egy nagy méretű fibróma van a testében.

Az orvos közölte vele, hogy a daganatot ki kell műteni, és a műtét után körülbelül 4-6 hétnyi lábadozás vár rá. 

A színésznő azt írta, hogy vele most már minden rendben lesz, viszont a saját példája alapján arra figyelmeztette az embereket, hogy az efféle esetekben mindig érdemes felkeresni egy másik orvost is.

Különösen a hölgyeknek üzenem: ne hagyják, hogy lerázzák önöket! Kérjenek második orvosi véleményt, mert életmentő lehet

– üzente Sharon Stone.

Nem ez az első alkalom, hogy Sharon Stone-on daganatos műtétet kell végrehajtani. A színésznő a tavaly megjelent önéletrajzában már írt arról, hogy 2001-ben nagy méretű, jóindulatú daganatokat kellett kiműteni a testéből.

(Borítókép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images)