Matthew Perry megkérdezte, miért él Keanu Reeves – reagált a színész

GettyImages-1410379860
2022.11.05. 14:29
Keanu Reeves reagált Matthew Perry bocsánatkérésére, miután Perry új önéletrajzi könyvében kérdőre vonta a színész létezését.

Mint arról beszámoltunk, memoárjában Matthew Perry féltve őrzött titkai között arról elmélkedett, hogyan lehet az, hogy Keanu Reeves még életben van. Ezután a közfelháborodás is arra késztette, hogy bocsánatot kérjen egykori barátjától.

A Jóbarátok sztárja, az 53 éves Perry vihart kavart a közösségi médiában, miután azt írta a Barátok, szeretők és a nagy szörnyűség című memoárjában: „Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Heath Ledger, meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?” 

Egy, az 58 éves Reeveshez közel álló forrás úgy nyilatkozott a US Magazine szerint, hogy Keanu Reevest a megjegyzések teljesen váratlanul érték. Azt mondta, eléggé visszafelé sült el Matthew-nál, amivel viccelődött, ezért is kellett bocsánatot kérnie.

Perry visszavonta a Reevesről szóló, megdöbbentően negatív kijelentéseket.

A Jóbarátok színésze szerdán a People-ban adott ki egy nyilatkozatot, amelyben tisztázta a megjegyzéseit. Mint mondta, valójában „nagy rajongója Keanunak”.

(Borítókép: Keanu Reeves 2022. július 22-én. Fotó: Jerod Harris/Getty Images for Lionsgate)