Tom Cruise nyomába lépett Rúzsa Magdiék babakommandója

225757
2022.11.05. 17:07
Igazi kommandósokat meghazudtolva dobták le a cukiságbombát Rúzsa Magdi ikrei, Lujza, Keve és Zalán, akik Tom Cruise nyomába lépve – vagy sokkal inkább kúszva – szórakoztatták szüleiket a hétvégén.

Szülőnek lenni a hatalmas öröm mellett legalább ugyanakkora kihívás is, egy huncut kisgyerekkel sokszor meggyűlik a gondviselők baja. Hatványozottan igaz ez az ikreket nevelő szülőkre, akiknek a nyakába egy időben nemhogy egy, de kettő, három vagy még több gyermek felügyelete hárul egyszerre. 

Nem mindenhol lehetetlen küldetés azonban a délutáni gyerekfelügyelet még három kisgyerek esetén sem, Rúzsa Magdiéknál pedig, úgy tűnik, a hármas ikrek meglehetősen jól kijönnek egymással.

A februárban született gyerekek már a kommandósokat meghazudtolva, Tom Cruise nyomába lépve – de sokkal inkább kúszva – a Mission Impossible-filmek főcímdalára fedezik fel az otthonukat. 

Az anyai kötelességek mellett az énekesnő láthatóan maga is élvezi a gyerekek szórakozását, ugyanis az ikrek hétvégi kommandózását a követőivel is megosztotta közösségi oldalán. 

Gyerüüünk! Córódjunk cét, ész cináljuk ki őkeeet! Lujzi a capatkapitány, Zaki a katapult, és Keve a bazuka!

– írta a poszthoz, utalva arra, hogy a gyerekek tényleg hárman háromfelé másznak állandóan, ezzel nem kis kihívás elé állítva szüleiket.

Rúzsa Magdolna február 1-jén adott életet két kisfiúnak és egy kislánynak, akiknek nagyon különleges neveket választottak: Lujzának, Kevének és Zalánnak hívják a jövő év elején már egyéves csöppségeket, akiknek a technikáját elnézve Tom Cruise visszavonulását követően sem kell majd akcióhősök nélkül maradnunk. 

(Borítókép: Rúzsa Magdi 2022. szeptember 21-én. Fotó: Szabó Réka / Index)