Tudja a választ a Legyen Ön is milliomos! utolsó kérdéseire?

GettyImages-1209101418
2022.11.06. 05:57
A Legyen Ön is milliomos! őshazájában rendesen felpörgött a játék az első években, az első magyar nyertesre öt angol jutott. Most az egymillió fontot érő kérdésekkel teheti próbára magát.

Magyarországon 2006-ban vitte el az első játékos a Legyen Ön is milliomos! 40 milliós főnyereményt, ekkor már hat éve futott az RTL Klubon a Vágó István vezette kvízműsor. Akkor Cserey Gábor adott helyes választ arra a kérdésre, mikor lett a magyar országgyűlések intézményes székhelye Pozsony.

Miközben mi az első győztest ünnepeltük, Angliában, a kvízműsor hazájában ekkor már öt nyertes örülhetett az egymillió fontnak, egy pedig majdnem, ugyanis megfosztották a díjától. Válogatásunkban az eredeti verzió végső kérdéseiből válogattunk 2000-től napjainkig, kerülve az angol történelem lábjegyzeteire vonatkozó feladványokat, amelyekkel előszeretettel kínozták a döntősöket.

Összeállításunk utolsó, tizedik kérdésére 2001-ben válaszolt helyesen Charles Ingram, aki később mégsem válthatta be az egymillió fontos csekket, mert csalással vádolták meg, ahogyan ez az HBO Kvíz című sorozata is bemutatta. Önnek nem kell ettől tartania, nyugodtan használhat mindenféle segítséget, és a nyeremény összege sem fogja nyomasztani.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »