Összeomlott Nick Carter a Backstreet Boys londoni koncertjén öccse halála miatt

2022.11.07. 12:17
Vasárnap este a londoni O2 Aréna színpadán emlékeztek meg a Backstreet Boys tagjai Aaron Carterről, akit szombat délelőtt holtan találtak az otthonában. Bátyja, Nick Carter, aki már az előadása közben is alig tudta tartani magát, könnyekben tört ki, mikor Kevin Richardson a testvéréről beszélt.

Szombaton érkezett a hír, hogy holtan találták kaliforniai otthonában a Backstreet Boys egyik énekesének az öccsét, Aaron Cartert. Az énekesként, rapperként, színészként is ismert 34 éves férfi holttestére a házvezetőnője talált rá a fürdőkádban, és azonnal tárcsázta a 911-et. A hatóságok helyi idő szerint délelőtt 11 órakor érkeztek a helyszínre. 

Nick Carter nem sokkal később az Instagramon emlékezett meg a testvéréről, néhány közös képet megosztva. Az énekes bejegyzéséből kiderül, hogy öccsének mentális és függőségi problémái is voltak, feltehetőleg ez vezetett a halálához. A TMZ is azt írta, hogy Aaron Carternek az utóbbi években számos kábítószerügye volt, több alkalommal is rehabilitációra küldték. Párjával, Melanie Martinnal egyébként egy közös fiuk született tavaly novemberben.

A Backstreet Boys jelenleg Európában turnézik, a banda néhány napja Budapesten is színpadra állt. A haláleset ellenére a fiúegyüttes nem mondta le a november 6-ára kiírt koncertjét sem, amelynek a 20 ezer férőhelyes londoni O2 Aréna adott otthont. A fellépés azonban nem ment könnyedén Nick Carternek, aki az öccse halálhíréről kevesebb mint 24 órája értesült. Már a Show Me The Meaning of Being Lonely című daluk előadása közben is elérzékenyült, nem is tudta befejezni a részét. 

Később a színpadon emlékezett meg a csapat Aaron Carterről, miközben a kivetítőn az elhunyt férfi arcképe jelent meg. Kevin Richardson arról beszélt, hogy a DNA album utoljára kiadott single dala nagyon különleges számukra, mert a családról szól. Emlékeztette a jelenlévőket, hogy ők mind velük együtt nőttek fel és jutottak túl jobb és rosszabb időszakokon, és nagyon hálásak azért, hogy 29 éve a Backstreet Boys család tagjai.

Ma este kissé nehéz a szívünk, mert tegnap elveszítettünk egy családtagot. Szerettünk volna egy pillanatot találni a koncert alatt, amikor erről megemlékezhetünk. Nick kisöccse, Aaron Carter, 34 éves korában elhunyt tegnap 

– mondta Richardson. Ennél a pillanatnál a bátyja már nem tudta visszatartani a könnyeit, és zokogásban tört ki végül, a társai léptek oda hozzá vigasztalni őt.