Magyarországon forgat a Titanic sztárja

GettyImages-1039108498
2022.11.09. 12:43
Kate Winslet, a Titanic Rose-a néhány napja érkezett meg Magyarországra a Lee című film stábjával, hogy rögzítsenek néhány jelenetet.

A Titanicban Rose-t alakító Kate Winslet a főszereplője a Lee című filmnek, ami a modellből lett második világháborús haditudósító, Lee Miller életének egy szakaszát dolgozza fel. A forgatás szeptemberben Horvátországban kezdődött el, majd kisebb szünetet kellett tartani, ugyanis egyes bulvárlapok szerint Kate Winslet elesett, és kisebb sérüléseket szenvedett. A kemma.hu értesülései szerint az angol színésznő nemrég érkezett meg Magyarországra.

A lap információi szerint népes stáb érkezett Piliscsévre, akiknek a bázisa a motokrosszpályánál volt, az útnál „LEE” feliratú mellényes őr vigyázott arra, hogy ne jussanak be az érdeklődők a területre. A nap folyamán a falu központjában, illetve a pincéknél is több jármű állomásozott.

A Kemma úgy tudja, hogy a Piliscséven rögzített jelenetben a szereplők egy német határszakaszon haladtak keresztül. A forgatáson füstgépeket is bevetettek – így tették még hitelesebbé a tájat –, míg a képkockák rögzítéséhez amerikai dzsipeket használtak. Egy szemtanú úgy értesült, hogy a stábot és a szereplőket is lenyűgözte a Pilis, valamint a környező dombok és pincék látványa.

A filmben a főszereplő Kate Winslet mellett felbukkan még Alexander Skarsgård, aki Roland Penrose szürrealista festőt és Lee Miller későbbi férjét fogja alakítani. Feltűnik még a Taxi-filmekből ismert Marion Cotillard, a Birdmanben Laurát alakító Andrea Riseborough, illetve Josh OConnor is, aki A korona című netflixes sorozatban az ifjú Károly herceget formálta meg.

A lap információi szerint Piliscsév után Csobánkán is forgat majd a stáb, a film pedig jövőre juthat majd el a nagyközönséghez.

(Borítókép: Hubert Boesl / picture alliance / Getty Images)  • Hírek
  • Hitelkártya