Új arcok tűnnek fel az X-Faktorban

63A7265
2022.11.11. 13:02
A tehetségkutató műsor e heti részében híres énekesekkel együtt állhatnak színpadra a versenyzők, és már azt is tudni, pontosan kikről van szó.

Finisébe érkezett az X-Faktor, ugyanis már csak négyen vannak versenyben, így jövő héten kiderül, ki nyeri a műsor 2022-es évadát. A szombati adásban Mihályfi Luca, Helfy Alexa, Solyom Berni és Kiss Kevin küzdenek majd meg újra egymással. Ahogy azt az X-Faktor korábbi évadaiban már megszokhattuk, a műsor egy pontján az énekeseknek lehetőségük van együtt dolgozni különböző énekesekkel, és ez idén sincs másképp.

A negyedik adásban elsőként minden versenyzőnek  egy ismert énekes, zenekar duettpartnereként  kell bizonyítania, majd ezt követően még egyszer színpadra fognak állni, akkor már  egyénileg kell bizonyítaniuk.

Ahogy az a csütörtök esti Fókuszban  elhangzott,  Mihályfi Luca az X-Faktor egyik korábbi jelentkezőjével, Takács Nikolasszal fog énekelni, Helfy Alexa az előző évad második helyezettjével, Kocsis Paulinával, Solyom Berni a  Bagossy Brothers Companyvel, illetve Kiss Kevin a műsor egykori mentorával, S zikora Róberttel. 

Kevin sorsa nem rajtam múlik. A dal megvan, én megvagyok, együtt jól fogunk csibészkedni a színpadon. Én azt kértem tőle, hogy legyen ösztönös. Annyi tehetség van, hogy az nem igaz. Az egyik a Kevin, őt egyébként már kinéztem, hogy ez a fickó, ebből tudnék valamit csinálni én is, ha én lennék most a mentor 

– nyilatkozta Szikora. Kiss Kevin egyébként az előző adásban egy R-GO-dalt énekelt, így – mondhatni – adott volt, kit válasszanak duettpartnerének. 

(Borítókép: Zöld Fanni / Index)